U ponedeljak je, u grandioznoj Palati umetnosti Madlena, održan još jedan ELLE FASHION DINNER, događaj koji godinama okuplja najuticajnije business žene u Srbiji. Pod sloganom ELLE LOVES ART, ove godine umetnost je bila naša glavna vodilja, nadahnuće, ali i diskurs kroz koji poimamo svet.

Tako smo organizovali dobrotvornu umetničku aukciju u saradnji sa Nurdorom, gde su mladi umetnici Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu prodavali svoja umetnička dela, a sav prosledili Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. Jedan od naših brojnih sponzora bio je i IQOS koji je doprineo celokupnom artističkom utisku.

MrdjaLoversStudoxElleFashiondinner-83_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. 

Pored humanitarnog karaktera koji je bio najvažniji deo ove večeri, tu je i moda kao neizostavan deo ELLE eventova. Nepisani dress code fashion događaja uvek je black & white, a zvanice iznova i iznova dokazuju da sa statement komadima nema greške, naročito kada su sa potpisom domaćih dizajnera.

S druge strane, tu su i oni koji nas oduševe modnom smelošću i izlaskom iz zone komfora u živahnim bojama i neočekivanim krojevima. Budući da se ovaj kultni događaj odigrava u julu, nije nas iznenadio veliki broj pastelnih, ali i neon toaleta koje su činile savršen kontast klasičnim stajlinzima.

Od trendova, izdvojile su se i cut-out haljine, a u skladu sa business prirodom događaja i trenutno vodećom quiet luxury estetikom –odela i kombinezoni oštrih krojeva. Pored toga, zapaženi su i cvetni dezeni, oversize siluete i glomazni zlatni aksesoari.

U galeriji pogledajte neke od najlepših modnih kombinacija na ELLE FASHION DINNER-u!

Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. Zavirite u atmosferu!