Temperature i zvanično dostižu vrhunac i sada je nemoguće pobeći od toplote tako da smo odlučili da se pridružimo ovom vrelom talasu. Od petka do nedelje – samo ples i muzika! Ovog vikenda delimo samo muzičke preporuke, a vi izaberite svoj cup of (ice)tea.

Vikend počinje u Silosima, gde u petak muziku pušta omiljeni beogradski učitelj miksa i sensei Playground DJ škole, DJ Petko, gde vas čeka 6-časovni set u Ponta baru od izlaska do zalaska! Uranjamo u vikend... 

U subotu ko je za klabing pravac u Barutanu gde muziku pušta Giles Peterson, velikan britanskog klabinga, DJ i kolekcionar ploča koji je najpoznatiji po svom poslu voditelja na BBC-u, gde vodi jednu od najpopularnijih radio emisija u Velikoj Britaniji. Dobar provod je zagarantovan, a vi se spremite za fuziju jazza, hip hop-a i elektronskog zvuka.

Ukoliko ste u nešto drugačijem raspoloženju, u okviru Garden Sessions koncerata u Botaničkoj bašti Jevemovac ove subote možete čuti i videti divnu Tijanu Bogićević, pobednicu ovogodišnjeg “Beogradskog proleća” i vlasnicu nekih od najlepših ljubavnih balada.

Žurka se nastavlja – i u nedelju. Nakon dugih letnjih noći vreme je za matinée i zato se upućujemo na splav Leto, dom beogradskog matinéea.

 Do sledeće vikend šetnje...