U danima iza nas, posebno se oseti prepoznatljivi miris leta u vazduhu, toplog vetra koji nam daje iluziju svežine dok žustro jurimo kroz grad i svakodnevne obaveze. I ako smo u mislima možda na nekoj drugoj, egzotičnoj lokaciji, koristimo svaku priliku da do tada ispunimo mesec jul kvalitetnim dešavanjima. Na našu sreću, na tek nešto manje od stotinak kilometara od Beograda, već 23 godine održava se naš poznati, uspešni, ali i svetski priznat muzički festival EXIT.

0.jpg
Privatna arhiva 

Najistaknutiji nastup

I dok je ELLE tim sa setom ostavio zatvorene kapije Petrovaradina iza nas, brojeći 365 dana do početka narednog EXIT iskustva, zadovoljno smo konstatovali da je kvalitet festivala konstantan ali i "pomeren za nivo iznad", kako je istakla grupa Prodigy, kojima je ovo drugi nastup na EXIT-u, nakon prvobitnog i nezaboravnog susreta 1995. na istom mestu.

1.jpg
Privatna arhiva 

Važne poruke

Tih četiri dana održavanja festivala, 200 000 ljudi okupilo se u centru elektronske muzike, glasno poručujući, ali i podsećajući na to da su ljubav i sloboda večne vrednosti kojima svi treba da težimo. Uz to, napredak i osvešćenost pojedinca neophodan su faktor za well-being svakog od nas, a na veliko zadovoljstvo ELLE tima, EXIT festival ponosno ide u korak sa važnim promenama. Tako, ove godine na EXIT-u nije bilo moguće kupiti klasične cigarete, već samo bezdimne, manje štetne alternative, poput IQOS-a, što je učinilo da EXIT bude prvi smoke-free muzički festival na Balkanu.

Upravo je IQOS zaslužan za redukciju duvanskog dima, nudeći bolju opciju posetiocima.

2.jpg
Privatna arhiva 

Art Zona by IQOS Together

Dok smo šetali kroz stage-ove, posebnu pažnju nam je privukla umetnička oaza Art Zona by IQOS Together, gde smo zadovoljili sve naše potrebe za kreativom birajući zanimljive uzorke body-arta, ali i fashion šablone sa EXIT printom koje smo odabrali da isprintamo na basic belu majicu i ponosno ponesemo u kancelariju. Šljokice, kao omiljeni trend mnogih članica ELLE tima, uvek su dobrodošle u naše outfite, pa smo tako iskoristili sjajnu priliku i ukrasile sebe zvezdanim sjajem čiji trag smo rado ponele sa sobom te večeri. Na ovom štandu vladala je sjajna atmosfera, koja je samo potvrdila sveukupni pozitivni utisak naše redakcije ovogodišnjim izdanjem EXIT festivala.

3.jpg
Privatna arhiva 

Untitled design.gif
Privatna arhiva 

4.jpg
Privatna arhiva