Proleće je u zamahu, a sa toplim vremenom, manifestujemo i vedrije boje. Uprkos kultnoj replici Flowers for spring? Groundbreaking – okrećemo se cveću, printovima i svemu što nam donosi radost, jer možda nije revolucionarno, ali je (baš) dugo iščekivano.

Jedino iznenađenje?

Ove sezone čak i jarke boje su prigušenije, posebno one na noktima, a čini se da je sve počelo od glaziranog trenda Hailey Bieber. Mlečni, pastelni manikiri nastavljaju da vladaju, ali u širokoj paleti, a kako bismo ih prilagodili već preuređenom prolećnom garderoberu, izdvajamo 5 trendy boja noktiju za koje će vas svi pitati.

1. Matcha zelena

Zelena je već neko vreme u trendu, ali matcha i pistaći paleta nas posebno raduje. Savet – nosite je uz kraću dužinu noktiju.

2. Mlečni nokti

Prošlog leta su bili u fokusu, a ništa manji hajp nije ni sada – mlečni nokti pristaju svim tonovima kože, zbog čega ih obožavaju širom sveta. Da biste dobili savršenu nijansu, potrebna vam je mešavina prozirnobele ili nežnoružičaste. A za dodatno stylish look birajte IQOS koji, osim što je bolja alternativa cigaretama, čini da se ruke ne osećaju na miris duvanskog dima.

3. Plavi zumbul

Ako ste se uplašili da nema jarkih boja, ne brinite, mislili smo i na vas. Zumbul plava učiniće svaki outfit efektnim, a najbolje se kombinuje sa monohromatskim i crno-belim. Već vidimo da je pakujemo za more!

4. Pastelnožuta

Žuti nokti su velika vest ovog meseca, otkako su ih ispromovisali svi supermodeli nove generacije. Blago poput sunca ispod oblaka, ovo je osveženje koje smo priželjkivali!

5. Lavanda

Boja lavande ponovo je okupirala naš Instagram feed, a kako bi izgledala inovativnije, odlučite se za neki od art manikira sa neočekivanim detaljima i dizajnom.