Kompanija Krolbay i hotelska grupa Hyatt Hotels Corporationnajavljuju zvanično otvaranje Hyatt Regency Kotor Bay Resort za 1. jun ove godine. Ovo je prvi Hyatt-ov hotel u Crnoj Gori, koji će gostima pružiti priliku da iskuse dramatičan pejzaž Kotorskog zaliva u ambijentu koji je osmišljen tako da pruži savršen komfor uz besprekoran servis. “Nakon značajnih preuređenja i proširenja, zaista smo uzbuđeni što ćemo otvoriti nov, transformisan Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo će označiti početak nove ere našeg razvoja i rada na promovisanju turističke ponude naše zemlje. Dolaskom Hyatt-a u Crnu Goru dajemo dodatnu vrednost našoj zemlji kao turističkoj destinaciji i vjerujemo da ćemo dati podsticaj i ostalima da, zajedničkim snagama, nastavimo da radimo u cilju unapređenja ponude i podizanja nivoa usluge, kako bi i u godinama koje dolaze ostali jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija”, izjavio je Saša Saveljić, izvršni direktor operatora i vlasničke grupacije Krolbay d.o.o. Objekat ranije poznat kao Blue Kotor Bay Premium Spa Resort prošao je sveobuhvatnu transformaciju koja je krenula novembra 2021. godine. Hyatt Regency Kotor Bay Resort, smešten na Markovom rtu, na lokaciji koja je prepoznata kao prirodno lečilište, predstavlja savršeno mesto za odmor i opuštanje, u jedinstvenoj atmosferi harmonije sa prirodom. Savremeni, ekološki dizajn i sklad spoljašnijh i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta ovog hotela.

“Raduje nas što smo od prirode posudili elemente sa kojima ćemo ponuditi svet opuštanja i mira svojim gostima, kao i članovima World of Hyatt, programa lojalnosti, čiji članovi imaju priliku po prvi put iskusiti gostoprimstvo poznatog brenda na novoj destinaciji. Svaki kutak resorta je zamišljen i kreiran da istakne čistu snagu prirode koja okružuje hotel, stvarajući tako nenadmašno iskustvo bez stresa za naše goste”, istakao je Saveljić.

B3.jpg
Promo 

Smeštaj

Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima 205 soba, 21 premium apartmana i 26 deluxe apartmana koji su uređeni i ukrašeni sa pažnjom, a inspirisani dramatičnom, ali sofisticiranom lepotom prirode Bokokotorskog zaliva. Dvanaest premium apartmana ima vlastiti bazen na otvorenom, dok njih devet poseduje whirlpool na terasi. Resort je upotpunjen i svojom prirodnom plažom, te
nudi 2 spoljna i jedan unutrašnji bazen. 

7 copy (1).jpg
Promo 

Uz sve navedeno, resort u svom sklopu ima potpuno opremljen fitness centar, sobu za jogu i pilates, kao i prostran spa i wellness, pružajući gostima opuštanje i uživanje u miru sa jedinstvenim pogledom na zaliv i planinski krajolik. Spa koncept je inspirisan poznatim lekovitim povetarcem zaliva koji je obogaćen mirisima lokalnog bilja i četinara. Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima čak sedam restorana i barova za kulinarska putovanja i gurmanska uživanja.

Živopisni pejzaž, elegantan dizajn i inovativna kombinacija lokalnih, regionalnih i internacionalnih ukusa i proizvoda stvara gastronomski raj koji će zadovoljiti sva čula gostiju. Prostori za sastanke i događaje unutar resorta se prostiru na 500m2 i nude idealna mesta za produktivne sastanke i događaje iz snova za do 160 gostiju, sve uz savršenu organizaciju i neprevaziđenu lokaciju veličanstvene Boke.

DJI_0776a.jpg
Promo default