Njegovo Veličanstvo EXIT - najbolji evropski festival, na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi – po svom starom dobrom pravilu, i ove godine je ispunio (pa i premašio) sva očekivanja zahtevnih ljubitelja dobrog zvuka i sjajnog provoda. Bilo je zaista svega, a ponajviše „buđenja naših zajedničkih supermoći“, što je ujedno bio i slogan ovogodišnjeg 24. izdanja.

iqos_exit4_ warp - 022.jpg
iqos 

Pred početak prve večeri na Tvrđavi, prozujali smo Novim Sadom, tek da malo osetimo EXIT tribe vibe. Odjednom smo osetili miris koji nas je odmah prebacio na neko more i njegove beskrajne talase. Pratili smo taj egzotični dašak dok nas nije doveo do najsimpatičnijeg mesta pod nazivom Korpa Deli Bistro. A tamo – uvek fantastična DJ Yelisaveta za miksetama u nestvarnom ambijentu tropske svežine, svuda oko nas miris marakuje, i  glavno iznenađenje – savršeni letnji koktel od marakuje i mente - potpuno besplatno za sve punoletne korisnike IQOS uređaja. Tada nam je sinulo! Opet je za sjajni provod kriv baš IQOS, inače stari dobri znanac EXIT-a, koji je od svog prvog dana u Srbiji redovni domaćin sjajnih žurki na ovom smoke-free festivalu. Ispostavilo se da smo ovoga puta naišli na IQOS TROPICAL PEARLS matine. Naravno, odmah smo se raspitali za ostale matinee, i svaki sledeći festivalski dan između 18 i 21h popunili smo provodom po meri svakog poštenog i iole iskusnog klabera.

KORPA 6.jpg
iqos 

Tako smo u petak malo seli u Vremeplov, uživajući u setu odlične DJ Deaf in Mini, dok smo u petak pobedili vrućinu i napunili baterije za ostatak festivala u pravoj salaškoj atmosferi iz budućnosti – u Teglici, uz DJ Fanatika i neopisivi sladoled, nastao u saradnji sa Salonom 5a, najnovijim čedom iz kultne porodice Salon 5. Iz ove fine dining maštarije, ovoga puta je šef kuhinje i vlasnica, Anđela Risimić, izmaštala sladoled od marakuje i mente! Naravno, ni na ovom, kao ni na poslednjem matineu u Pauzi, uz DJ Gorana Starčevića – nije izostao koktel od marakuje i mente, isti onaj koji nas je iz Korpe lansirao direkt na IQOS TogetherX House stage, gde su pred nama čaroliju zvuka stvarali Antdot, Fabrizio Marra, Alex Wann, Sasson, Apache, Mount Rouge, Sparrow & Barbossa, Djeff i Kitty Armor, koji su pošteno uposlili naše cipele za đuskanje, dok se IQOS tim pozabavio ostalim čulima – kroz sada već svima nama omiljeni koktel EXIT-a i miris marakuje, dok su oči i prsti imali posebnu zabavu!

VREMEPLOV 8.jpg
iqos 

Naime, na IQOS stejdžu smo se svi prijavili za globalni IQOS TogethrX Event u oktobru, ni manje ni više nego u Tokio, gde će 11 srećnika iz Srbije, sa ostatkom IQOS punoletnih korisnika proslaviti 10 godina IQOS-a u svetu. Prijava za ovaj jubilarni globalni event započela je spektakularno baš na EXIT festivalu, i to kroz dva nezaboravna senzorna iskustva za buđenje čula dodira i vida – kroz Cube Sensory Oasis aktivaciju na Cross zoni i TogetherX mehaniku na IQOS TogetherX House stejdžu.

Sve u svemu, uživali smo u IQOS biserima dobrog provoda na vrelom letnjem asfaltu! 

TOKIO.jpg
iqos 

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.