Sastojci:
25 g domaćih špageta
20 g čeri paradajza
½ čena belog luka, sitno iseckana
Prstohvat soli
Prstohvat bibera
Malo peršuna
½ kašičice sitnog parmezana
1 kašičica maslinovog ulja
Priprema: U tiganj sipati maslinovo ilje i na temperaturi ne većoj od 180 stepeni, pržiti beli luk nekoliko minuta. Dodati čeri, a nakon 2 minuta biber, so i bosiljak. Nakon 7 minuta trebalo bi da paradajz postane potpuno kašast što znači da je vreme da se doda skuvana pasta. Sjediniti, nekoliko puta promešati pa posuti parmezanom za još veći užitak. Upotrebiti viljušku i prepustiti se ukusu.
Tekst: Teodora Bogdanović
Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti