Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Recept za francuski hleb: Baget sasvim posebnog ukusa i hrskave korice!

Francuski hleb ili baget je hleb specifičnih svojstava, karakterističan po odnosu između kore i sredine samog proizvoda.

  Izvor: Foto: Profimedia

Ovaj hleb idealan je ukoliko pravite mini sendviče, a njegova priprema je prilično jednostavna.

Sastojci:

300 ml mlake vode, 20 g kvasca, 1 kašičica šećera, oko 500 g brašna, soli.

(Savršen kolač: Recept za brownie od svega 37 kalorija)

Pripremu pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijtesve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity