Profesionalni kuvar Kelvin Fernandez koji godinama radi sa J.Lo otkrio je u jednom od nedavnih intervjua da pevačica ima vrlo zdrave navike kada je ishrana u pitanju, ali da se na njenom meniju nikada neće naći odeđene namirnice i to one koje većina nas obožava da konzumira.

"Jennifer jednostavno nije fan određene hrane. Na primer, ne voli lososa, te kada se pripermaju jela kojima je osnova morska, za nju se uvek priprema neka druga vrsta ribe, s obzirom da osatatk porodice obožava lososa. Takođe, retko ćete imati priliku da je vidite kako jede voće, pogotovo ono bobičasto koje njena deca recimo obožavaju. Prosto nema naviku da jede voće. Međutim, ono što je obavezno kada je u pitanju njena ishrana, kao i ishrana njene porodice, jeste to da je frižider uvek pun sa svežim namirnicama. Obavezno se moraju naći sveži sastojci od kojih se pravi takozvani zeleni sok, sa kojim pevačica započinje dan - to su: spanać, krastavac i celer. Naviku konzumiranja zelenog soka ujutru poseduje cela porodica.

Na spisku obaveznih namirnica koje se nalaze u uvek opskrbljenim frižideru, nalaze se i neki obavezni proteini, to su jaja i slanina od ćuretine", otkrio je Kelvin.