Sastojci:
2 glavice crnog luka
1/2 korena celera
2 šargarepe
125 g spanaća
1 kašika margarina
1 l mesnog bujona (kockica supe)
2 sirove kobasice za pečenje
1 veza svežeg zeleniša (peršun, mirođija, mladi luk)
1 šolja graška (smrznutog)
so
Priprema:
Celer, luk i šargarepu oljuštite i isecite na kruprnije kockice. Spanać operite i isecite na duguljaste komade. U šerpi rastopite margarin i dodajte povrće, pa kratko dinstajte (nekih 5 minuta). U povrće sipati bujon i kuvati još 15 minuta. Sav zeleniš operite, usitnite i dodajte iseckanoj kobasici. Posolite, pa napravite manje knedle. Stavite ih u supu sa povrćem, zajedno sa graškom i kuvajte sve dok knedle ne izbiju na površinu.
Izvor:stvarukusa.rs
10 NAJBOLJIH ANTI-AGE NAMIRNICA KOJE BOOSTUJU KOLAGEN: Nakon 40. godine pojačajte njihov unos za mlađu i čvršću kožu
ŠTA JE ZAPRAVO LOŠE U ČESTOJ KUPOVINI NOVE ODEĆE? Black Friday je pravo vreme da preispitate šta kupujete i koga pratite
TRIKOVI UZ KOJE ĆE FRIZURA NAKON FENIRANJA TRAJATI DUŽE: Sačuvajte volumen i gustinu kose i po nekoliko dana
DA LI SE VAŠA LJUBAV GASI? Ovo su 3 faze koje parovi prolaze pred kraj veze ili braka
NOVI BROJ MAGAZINA ELLE PODSEĆA NAS DA JE MIR NAJVAŽNIJA VREDNOST: Pogledajte naslovnicu iza koje stoji Ognjenasi