Sastojci:
450 g pilećeg filea
so, biber
1/2 crnog luka
2 paprike
2 srednje tikvice
2 čena belog luka
1/2 kašike origana
1 šolja pileće supe
1 konzerva pelata
svež bosiljak
Priprema:
U velikom tiganju ispržite piletinu koju ste prethodno posolili i pobiberili. Kada meso bude gotovo prebacite u tanjir. Dodajte tanko isečen crni luk i paprike isečene na trake u tiganj i kuvajte dok ne omekšaju, nekih 5 minuta. Zatim dodajte tikvice isečene na kolutove i kuvajte dok ne omekšaju. U tiganj dodajte i sitno seckan beli luk i kuvajte još nekih minut. Začinite origanom.
Sipajte supu i pelat, pa dinstajte 10 minuta. Vratite piletinu u tiganj. Pre posluživanja, ukrasite bosiljkom.
Izvor: stvarukusa.rs
Provedite vikend u Muzeju savremene umetnosti: Očekuje vas besplatan ulaz i vođenje izložbe o Mileni Pavlović Barili
Make-up trik sa olovkom za oči koji će ih vizuelno istaći: Isprobajte 'sandwich' tehniku
Meghan Markle i princ Harry već su proslavili Valentine's Day: Kako je izgledao njihov "triple-date" u Kanadi?
Ljubavni horoskop za 14. februar: Otkrijte koji znakovi će za Dan zaljubljenih sijati najsjajnije
Obuća u ovoj boji preuzima tron: Saznajte koju nijansu dizajneri predlažu umesto crne za proleće 2025.