Sastojci:
450 g pilećeg filea
so, biber
1/2 crnog luka
2 paprike
2 srednje tikvice
2 čena belog luka
1/2 kašike origana
1 šolja pileće supe
1 konzerva pelata
svež bosiljak
Priprema:
U velikom tiganju ispržite piletinu koju ste prethodno posolili i pobiberili. Kada meso bude gotovo prebacite u tanjir. Dodajte tanko isečen crni luk i paprike isečene na trake u tiganj i kuvajte dok ne omekšaju, nekih 5 minuta. Zatim dodajte tikvice isečene na kolutove i kuvajte dok ne omekšaju. U tiganj dodajte i sitno seckan beli luk i kuvajte još nekih minut. Začinite origanom.
Sipajte supu i pelat, pa dinstajte 10 minuta. Vratite piletinu u tiganj. Pre posluživanja, ukrasite bosiljkom.
Izvor: stvarukusa.rs
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti