Nakon velikog uspeha prve sezone serije "American Crime Story", koja se bavila ubistvom supruge O.J. Simpsona i suđenjem koje je usledilo, bilo je jasno da je lestvica podignuta visoko kada su u pitanju serije rađene na osnovu istnitih događaja iz skorije prolosti.

Tako je sledeća sezona u fokus stavila priču oko ubistva slavnog modnog kreatora Giannija Versacea, a sada je stigao i prvi trejler u vidu najave.

U njemu vidimo oskarovku Penélope Cruz, koja glumi Donatellu Versace, kako ulazi u kuću pokojnog brata, prekrivenu buketima cveća koji su pristizali sa svih strana sveta nakon njegove smrti.

Uz Cruz, u seriji igra i Edgar Ramirez koji se zahvaljujući sjajnom kostimografskom i šminkerskom timu zarad ove uloge bukvalno transformisao u Giannija Versacea, a tu je i ništa manje interesantan Ricky Martin koji glumi Gainnijevog partnera i mnogi drugi.

Serija bi sa emitovanjem trebalo da počne tokom sledeće godine.

Kako biste dobili konkretniju sliku, pogledajte ove upečatljive snimke i počnite sa odbrojavanjem dana!Izvor: Buro247.hr/Elle.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/