Ako ste oduvek bili fan mjuzikla i šarmantnog Hugh Jackmana, onda bukirajte negde 20. decembar kada će širom svetskih bioskopa na repertoar stići ostvarenje The Greatest Showman. Već sada okarakterisan kao novi Moulen Rouge, najnoviji film australijskog glumca koji nas je oduševio u filmovima Kate and Leopold i Les Miserables, privlači pažnju svih onih koji vole bajkovite priče s dosta plesa, divne muzike, veličanstvene scenografije i nezaboravnih kostima.  

O čemu je ovaj film? Rađen prema istinitoj priči film se bavi čuvenim zabavljačem i diektorom cirkusa P.T. Barnumom koga glumi Hugh. Pratimo priču od starta kada je Barnum bio niko i ništa dok nije odlučio da svetu podari spektakularni cirkus prepun vratolomija i magičnih trenutaka.

The Greatest Showman u neku ruku pokazuje možda kakav bi Moulen Rouge bio da je u njemu glumio Hugh, a ne Ewan, iako mi to danas ne možemo niti želimo da zamislimo. Ewan i Nicole su briljirali i jedan su od razloga zašto nam je Moulen među najomiljenijim filmovima.

Pored Hugha u filmu glume i Michelle Williams, Zac Efron i Zendaya kojoj fenomenalno stoji pink kosa dok izvodi vratolimije sa trapeza, viseći iznad ljudi. Pretpostavljamo da ne moramo da vam napomenemo kako svi pevaju i igraju pa 70% deo filma? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/