U okviru manifestacije Glamour's 2017 Women Of The Year Awards održane u ponedeljak u Njujorku, prelepa Nicole Kidman je odnela nagradu za najbolju filmsku glumicu. Ipak, ono što je privuklo posebnu pažnju stranih online medija je bila kreacija koju je ponosno ponela. 

Zvezda serije The Big Little Lies obukla je odvažu, dugu haljinu koja potiče iz kolekcije proleće /leto 2018. i nosi pečat modne kuće Dior.

Gornji deo je zapravo uski korset sa bretelama, dok suknju čine višeslojne roze-crne celine u kombinaciji tila i svile. Možda biste pomislili da je to još jedna fantastična, večernja haljina u nizu, ali...

Luksuzni komad na grudima ima stilizovanu ilustraciju žene, otkrivenih grudi i raširenih krila. Simbolizam ovog malog, ali veoma značajnog segmenta haljine predstavlja feministička temu i na taj način lepa plavuša je pored modne, poslala jasnu angažovanu poruku svetu i podršku ženama.

Oskarovka je kombinaciju uokvirila sa jednostavnim crnim sandalama i srebrnim nakitom među kojim se istakao čoker sa zvezdicama. Zanimljivi aksesoari su imali i "podršku" u vidu zavezane kose u rep sa dva puštena pramena na licu i make up-a u rozikastim tonovima. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Nicole Kidman u Diorovoj haljini. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/