Kada ne znate šta biste sa sobom, a i ne pada vam na pamet dobar film ili serija, ili još gore – izbor je preveliki i ne možete da se odlučite, onda je ova lista baš za vas! Predlažemo da je bookmarkujete i dobro se razonodite sa nekim od ovih filmova. 

The hangover

Dva dana pre svog venčanja, Doug (glumi ga Justin Bartha) odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom (glume ih Bradley Cooper i Ed Helms) i budućim šogorom Alanom (glumi ga Zach Galifianakis) na ludo momačko veče za koju su se sva četvorica zaklela da nikada neće zaboraviti.

Međutim, kada se trojica momaka sledećeg jutra probude s nezapamćenim mamurlukom, niko od njih ne može se ničega setiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženja Doug doslovno je nestao. Režiju ove urnebesne, i sada već kultne, komedija potpisuje Todd Phillips. 

Tropic thunder

Poznati američki komičar Ben Stiller, reditelj je i jedan od scenarista ove uspešne akcijske komedije.

U filmu se pojavljuju i druge velike  zvezde kao što su Jack Black, Robert Downey Jr., Jay Baruchel i Brandon T. Jackson. Radnja ove komedije odvija se na snimanju onoga što bi trebao biti najveći ratni film svih vremena, ali ubrzo se pretvori u pravu bitku sa heroinskim kartelom. Film će vas nasmejati do suza! 

Wall-e

Ovaj animirani film je dirljiva priča za apsolutno sve gledaoce, a ne samo one najmlađe. Radnja donosi priču iz daleke budućnosti gde mali robot koji skuplja smeće slučajno završi na putovanju svemirom koje će odrediti sudbinu svemira.

Avatar

Režiser James Cameron kreirao je fantastičan svet na planetu Pandori.

Avatar nije samo priča o drugom, fascinantnom svetu, već i o herojskoj bitci čoveka za spas civilizacije vanzemaljaca. Ovaj film je jedan od onih koji su napravili revoluciju u animaciji. Film je osvojio tri Oscara, ali i još 85 prestižnih nagrada i 128 nominacija.

Ocean’s eleven

Steven Soderbergh je jedan od najzanimljivijih američkih autora čija se karijera sastoji od menjanja izrazito komercijalnih produkcija i elitističkih art-filmova. Soderbergh se proslavio kultnim debitantskim filmom “Seks, laži i videtrake” i 1989. osvojio Zlatnu palmu u Kanu, a nakon gotovo decenije krize probio se u prvu ligu američkih redatelja ostvarenjima kao što su “Daleko od očiju”, “Erin Brockovich” i “Traffic”.

Oceanovih 11 Stevena Soderbergha sada je već kultni film, kriminalistička, špijunska komedija s Bradom Pittom, Georgeom Clooneyem, Juliom Roberts, Andyem Garcijom, Matt Damonom i drugim odličnim glumcima.

Snatch

Broj slavnih imena u ovom filmu je zapanjujuć. Brad Pitt u ulozi je nepobedljivog boksera, Dennis Farrina je šef bande Avi, Benicio Del Toro dugoprsti, bolje rečeno, četvoroprsti Franky, a tu su i Jason Statham, Vinnie Jones i Rade Šerbedžija.

Svi zajedno briljiraju u neponovljivom prikazu londonskog polusveta, prljavih bokserskih ringova i zagušljivih mafijaških soba. Film je odlična zabava, a dinamična radnja i neprestana akcija držaće vas prikovanim za ekran do poslednje minute.

The 40 year old virgin 

Judda Apatowa upoznali smo kao producenta najboljih humorističnih tinejdžerskih serija početkom dvehiljaditih.

Ovde ga upoznajemo kao reditelja osećajne i inteligentne komedije koja osetljivoj temi kao što je nevinost u četrdesetoj uspeva prići s puno razumevanja i zrelosti i potpuno izbeći bilo kakvo podsmejavanje, a opet, i nasmejaće vas.

Preuzeto sa portala journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/