ELLE se osvrće na najbolje pesme koje smo čuli do sada.

Stay with us and tune.

Love Lies - Khalid i Normani

Bivša članica girl-group benda Fifth Harmony, Normani Kordei odlučila je da se oproba u solo vodama. Za proboj na vrlo konkuretno tržište Normani se udružila sa prijateljem i R&B senzacijom Khalidom zarad pesme "Love Lies".

Inače ovaj singl je deo soundtracka Love, Simon.



Til It's Over - Anderson. Paak

Prošlo je prilično vremena od kada nas Anderson. Paak nije obradovao sa nekom muzikom. Najnoviji singl Till it is over prati moćan vizualni video, dok je sama pesma ujedno reklama za najnoviji Apple Home Pod.

Nama je ipak najdrža FKA Twigs koja je glavna glumica u spotu i đuska po svom stanu tako da i mi poželimo da "rastegnemo" svoju sobu, dupliramo se i samo igramo i igramo. Spot je režirao veliki Spike Jonze.

Slow Burn - Kacey Musgraves

Topla, nežna balada s primerama folk-rok elemenata i božanstvenim glasom Kacey Musgraves podseća na hitove britanske pevačice Katie Melua.

Singl je sa njenog hit albuma Golden Hour, u kome muzičarka daje svojevrstan omaž svom životu i odluci da vodi život kakav živi bez obzira na brzinu koju on diktira: "'Cause I'm alright with a slow burn / Taking my time, let the world turn / I'm gonna do it my way, it'll be alright."

Best life - Cardi B feat Chance the rapper

Nama ništa nije jasno kada je u pitanju Cardi, ali slušamo našeg Aleksandra koji tvrdi da je ova devojka top. U svakom slučaju Cardi B u najnovijem singlu peva o svom trijumfu, izjavljujući smelo da je hibrid Tupaca i The Notorious B.I.G. Ooook, Aleks, ti si odgovoran!

Make me feel - Janellle Monae

Ako vam se učini da je ovo pesma koja bi legla čuvenom Princeu, to nije samo vaš utisak. Janelle u ovoj pesmi sugestivno peva i izgleda kao slavni muzičar.

Zarazna pop pesma je singl koji najavljuje njen najnoviji album Dirty Computer koji izlazi 27. aprila. Pesma zvuči kao da je moderan omaž hitu Kiss, jer ima taj vajb gitare i 80s synth zvuka sa funky bas linijom. Savršena za leto.  

Nice for what - Drake

Voleli ga ili ne, retko ko ostane imun na njegovu muziku. Nakon što je relativno mirovao u prošloj godini, Drake se vratio sa Scary Hours EP albumom. Prvi singl "Nice for what" slavi žene te u vidoe snimku imamo defile sjajnih dama kao što su Jourdan Dunn, Olvia Wilde i Toffany Haddish.

Not discuss it - St. Beauty

Duo St. Beauty koji čine Alexa Belle i Isis Valentino u naš mozak šalje jednu senzualnu laid-back pesmu za potpuni chill kraj vode.

Long as I live - Toni Braxton

Jedna od miljenica devedesetih vraća se na muzičku scenu singlom long As I Live koji ima njen prepoznatljiv rnb soul momenat.

Priredila: Ana Dodig

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/