Bivša supruga Chrisa Martina i osnivač platforme Goop - Gwyneth Paltrow uskoro će stati na ludi kamen po drugi put!  Mada, ako je suditi prema pisanju stranih medija, ona možda već i jeste. 

Naime, nakon epske devojačke večeri u Meksiku, pojavila su se glasine da je Gwyneth rekla "da" holivudskom producentu Bradu Falchuku za vikend, i to na zakazanoj proslavi veridbe kojoj je prisustvovao creme de la creme Holivuda na čelu sa Juliom Roberts i Jennifer Aniston.

Brad i Gwyneth su pod "žurka za proslavu veridbe" bukirali losanđeleski teatar, čuveni Los Angeles Theater za jedno veče u želji da proslave nastupajuće krinisanje veze sa prijateljima i porodicom. Ipak, mnogi su ubeđeni danas da to nije bila žurka, već tajna ceremonija venčanja koja bi znatiželjne fotografe i novinare oterala sa scene.

Dok je Brad došao u belom smokingu sa crnom mašnom i crnim pantalonama (složićete se da je u potpunosti odelo za venčanje!), glumica se pojavila u dugačkoj haute couture haljini Giambattiste Vallia na jedno rame sa istaknutim karnerima po ivici šava u otmenoj burgundy nijansi.

Da je ipak sinoć najpre održano venčanje, možda najbolje dokazuje scena u kojoj glumičina majka, takođe glumica Blythe Danner stiže ispred pozorišta noseći Monique Lhullier vreću za haljinu ali i impresivna lista zvanica.

Britanski The Daily Mail prenosi da su među gostima bili režiser Steven Spielberg, glumice Kate Hudson, Cameron Diaz, Julia Roberts, Liv Tyler, Reese Witherspoon, Demi Moore, Jennifer Aniston, kao i da je izostao dolazak bivšeg supruga, frontmena Coldplaya - Chrisa Martina, uprkos činjenici da je par ostao u dobrim odnosima od kada se rastao.

Pogledajte na sledećoj stranici kako su izgledale zvanice na ovom "tajnom" eventu:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/