Svima je poznato da je jedna od najpoznatijih manekeni svih vremena, Kate Moss, postala prepoznatljiva i tražena na sceni gotovo od trenutka kada se pojavila.

Ali da li ste znali da je Kate još tada na početku karijere, u dobi od samo 14 godina snimila video spot, 1989. godine. Reč je spotu Pata Diamonda za njegovu pesmu "This Is a Man's World".

U minimalističkoj pozadini Kate šeta šumom, nevino zamahuje svojom kosom i deluje nesvesna svoje neobične lepote. Moss se pojavljuje svaki put kada Diamond kaže "woman" ili "girl" i čini se kako je u celom spotu naglasak na njoj nego na samoj Diamondovoj pesmi.

Ovaj spot Pat nikada nije pustio u javnost otkako je snimljen. Kako sam muzičar kaže: "Znao sam da je Kate poznata, ali nisam video niti jednu njenu fotografiju od kada je "This Is A Man's World" snimljen".

Ni Kate Moss ni Pat Diamond nisu videli spot nekih 20 godina i javnosti je zapravo čudno kako do sada nije ugledao svetlo dana. U svakom slučaju, ovo je još jedan dokaz da je Kate Moss bio popločan put do zvezda od početka i samo daje još jedan uvid u stazu kojom je koračala dok nije postala ikona.

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/