Vrlo specifični komadi koji dominiraju celokupnim outfitom, a u isto vreme ostavljaju snažan utisak na okolinu svojstveni su pevačici Jennifer Lopez i samo ona uspeva da ih iznese kao od šale. 

Njen izrazito samouveren stav doprinosi da izgleda uvek seksi, ali juče prilikom izlaska iz studiju MTV-a u Njujorku, J-Lo je otišla korak dalje demonstrirajući izrazito moćno izdanje, koje su strani mediji okarakterisali kao "no pants necessary". 

Bela, oversize kožulja igrala je ulogu mini haljine, ali teksas Versace čizme iz Resort 2019 kolekcije sa džepovima i mini kaišem su jedan od najupečatljivijih detalja koje smo imali priliku da vidimo u skorije vreme.

Svakako da je obuća ovakvog tipa bila glavna vest modnih magazina, ali WOW efekat je zaokružen oversize naočarima, ogrlicom sa priveskom na kome je ispisano pevačicimo ime, kao i alkama koje su zaštitni znak zvezde hitova Jenny from the block i On the floor. 


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/