Slavni holivudski glumac Brad Pitt ima 55 godina, a njegova glumačka karijera započela je pre 31 godinu.

U celom tom periodu nanizao je gomilu odličnih uloga, vrednih nagrada i projekata koje je producirao. Ono čemu se trenutno veselimo jesu njegovi nadolazeći projekti u pripremi, a reč je o tri posve različita filma, kako radnjom, tako i žanrovski.

Pa, krenimo redom… 

Ad Astra

Reč je o avanturističkoj drami režisera Jamesa Grayja u kojoj uz Pitta glavne uloge tumače i Tommy Lee Jones i Donald Sutherland. Radnja filma bavi se astronautom koji odlazi u svemir u potragu za svojim misteriozno nestalim ocem.

Film se premijerno očekuje krajem maja 2019. godine. 

Once Upon a Time in Hollywood 

U pitanju je nova dramska komedija režisera Quentina Tarantina.

Glavni likovi su Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bivša zvezda vestern serija, i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt). Oni se muče pokušavajući uspeti u Hollywoodu koji više ne prepoznaju, a jednu od prilika vide u poznatoj glumici i svojoj komšinici Sharon Tate (Margot Robbie). Početkom avgusta 2019. godine film se očekuje u svim bioskopima širom sveta.

World War Z 2

Jedan čovek (Brad Pitt) vodi trku protiv vremena da spasi podeljeni svet uoči njegovog konačnog postojanja.

Svaka nacija, svako oružje i svaka vojska će ustati, jer poslednja nada za preživljavanje je rat - tako glasi sinopsis prvog dela pomenutog zombie filma "World War Z", koji je Pitt ujedno i producirao, a koji je na box office-u tada zaradio 540 miliona dolara. Uskoro nam stiže nastavak, "World War Z 2" koji će ovaj put režirati David Fincher, a datum premijere je zasad još nepoznat.

U kojem smeru će radnja filma ići pogledajte u trejleru. 

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/