,Uspeli smo da okupimo sve generacije muzičara na ovom slavljeničkom koncertu. Jako nam je drago što će tu biti naše drage kolege iz YU Grupe - Žika i Dragi Jelić, Anton i Cane iz Partibrejkersa, kao i Jovec iz originalne postave Orgazma, ali i mlađi prijatelji, koji će u jednom trenutku sa nama podeliti binu i slavljeniči momenat: Damjan Dašić iz grupe Magic Bush, kao i Bojan i Romana Slačala iz benda Artan Lili", otkriva Srđan Gojković Gile goste, ali i još jednu važnu gošću.

,,Posebno nam je drago što će sa nama te večeri biti i Duca Marković, koja će otvoriti slavljeničko veče u Kombank dvorani 19. marta. Duca je bila prisutna baš te večeri kada je bend nastao u kafani ,,Mornar", a posle koncerta grupe Leb i Sol koji smo prethodno zajedno posetili upravo u Domu Sindikata, kako se tada zvala Kombank Dvorana".

Električni Orgazam dobitnik je Zlatne bubamare za trajne muzičke vrednosti, koja je bendu dodeljena na 23. manifestaciji ,,Zlatna bubamara popularnosti" u Skoplju. Priznanje se svake godine dodeljuje najistaknutijima iz oblasti kulture, muzike, medija, marketinga i sporta u Severnoj Makedoniji i na Balkanu.

Podsećamo da su ulaznice još uvek dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima, tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

U ČETVRTAK, 19. MARTA 2020. U KOMBANK DVORANI