Sezona je praznika i ne žalimo se zbog toga, radne nedelje su kraće, a noći sve duže... Ovom vikendu se posebno radujemo jer nam se vratilo “Beogradsko proleće” u svakom smislu i već osećamo blizinu leta, temeratura u gradu raste, i sada nam gužva i tutnjava na ulicama ni najmanje ne smetaju. Vikend započinjemo plesom, a do nedelje... videćemo, krenite sa nama!

I ovog petka vikend otvaramo na podijumu, ovog puta uz najveće disco hitove. Otto von Disko, koji takođe nastupa pod imenom Magazine, jedan je od najpopularnijih DJ-eva u Bazi kulturnih zbivanja. Sa svojim muzičkim izborom koji obuhvata disko, house i funky stilove (verujemo da ćete se pronaći u nekom), Otto obećava dobar provod. Mi već tražimo disco outfit, vidimo se u Bazi kulturnih zbivanja.

U subotu, u MTS dvorani održaće se muzički festival ''Beogradsko proleće''. Ovo je jedan od najpopularnijih muzičkih događaja u Beogradu koji okuplja veliki broj poznatih muzičara i umetnika. Ove godine, na festivalu će nastupiti Iva Lorens, čiji novi album slušamo već mesec dana na repeat... Mi idemo da navijamo za Ivinog ''Stranca'', a vi nam javite svoje favorite!

U nedelju se održava tradicionalni 36. Beogradski maraton! Nismo u formi za trčanje, ali obožavamo maratonsku euforiju, te se pridružujemo party navijačkoj stanici gde je specijalni gost Igor Šćepanović, za miksetom poznatiji kao Šćepine Vragolije, a koji nas vozi od 9h do kraja trke. Obuvamo najudobije patike, spremamo se za bodrenje i još jednom obećavamo sebi – učestvovaćemo sledeće godine!

Do sledeće vikend šetnje...