Petak 13, ozloglašeni dan u kalendaru i večna kinematografska tema... Na sreću, mi nismo sujeverni, jer ovog petka ne možemo da odlučimo na koju bismo žurku pre! U nastavku vam ostavljamo nekoliko predloga, a vi nam javite gde ste najbolje proveli.

Spremni smo dočekali kraj radne nedelje, jer ovog petka u Silosima muziku pušta njegovo disko veličanstvo DJ Peppe i time svečano otvaramo novu sezonu #iznutraSilaSi. Za to vreme, na drugom keju, u Klubu 20/44 Dejan Milićević ima svoju šestosatnu sesiju All night long! (Nadamo se da ste obuli udobnu obuću)


Za one najistrajnije žurka se nastavlja u subotu u Silosima, gde vinil maestro Rade Badjin pušta šest sati izuzetne muzike…U slučaju da ste se umorili, od četvrtka je počeo GoetheFest, festival savremenog nemačkog filma, karte su prodaji na blagajni DKC-a, a mi vam ostavljamo repertoar.

Nakon celog vikenda na nogama sve što želimo su kroasani i francuska peciva! Upravo se zbog toga upućujemo ka Dada Pâtisserie, pekari koja pored francuskih poslastica služi i kapućino za koji smo čuli da parira i pariskim kafeterijama. (Nema na čemu!)


Do sledeće vikend šetnje...
Milica Golubović