Autentična muzičarka jedinstvenog izraza – Demi Lovato predstavlja publici novi album pod nazivom „REVAMPED“ koji sadrži rok verzije njenih najvećih hitova. Na izdanju se nalazi 10 numera, uključujući i već objavljene „Sorry Not Sorry (Rock Version)”, na kojoj joj se pridružio legendarni gitarista grupe Guns N’ Roses – Slash, „Heart Attack (Rock Version)”, „Cool for the Summer (Rock Version)”, kao i „Confident (Rock Version)”. Ovo izdanje omogućilo je muzičarki da udahne nov život pesmama koje su je proslavile, a reinterpretacije pop numera najbolje dokazuju koliko je Demi sazrela kao umetnica. Izabrani hitovi uspešno su prilagođeni rok žanru, iako su zadržali autorkine prepoznatljive moćne vokale koji sada još više dolaze do izražaja.

„Želela sam odam počast pesmama koje su najviše dirnule moje fanove i odigrale veliku ulogu u mojoj karijeri tako što ću im pružiti uzbudljivu novu dimenziju. Rad na ovom projektu bio je neverovatno zabavan, omogućio mi je da izrazim svoju strast prema rok muzici na nov način. Zahvaljujući tome sada osećam bolju povezanost sa svojim ranije objavljenim materijalom“, izjavila je Demi o novom izdanju.

Album je objavljen tri dana nakon što je Demi na dodeli MTV VMA nagrada priredila spektakularan nastup, a isti je časopis TIME proglasio najboljim rok nastupom večeri. Njeno prethodno studijsko izdanje „HOLY FVCK” iz 2022. godine označava prekretnicu u njenoj karijeri i predstavlja muzičko putovanje utemeljeno na njenim rock i pop-punk korenima kojih se muzičarka do danas drži.

Izdanje „REVAMPED“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/DemiLovatoREVAMPED.

Demi Lovato_Press Photo_credit Angelo Kritikos_1.jpg
Universal Music