Troye Sivan
„Something To Give Each Other“

Nakon velikog uspeha singlova „Rush“ i „Got Me Started“, pop zvezda Troye Sivan predstavlja dugoočekivani treći studijski album pod nazivom „Something To Give Each Other“! Izdanje donosi 10 numera koje slave seksualnost, ples, zajednicu, ljubav i prijateljstvo, a pored novih pesama autor danas publici poklanja i muzički spot za numeru „One Of Your Girls” u kom glavnu ulogu tumači popularni glumac Ross Lynch, dok režiju potpisuje Gordon von Steiner, koji je ujedno zadužen za celokupan vizuelni identitet albuma.

Umetnik australijskog porekla predstavio se publici pre skoro deceniju svojim prvim EP izdanjem pod nazivom „TRXYE“, a sa samo 28 godina Sivan je uspeo da se čvrsto etablira kao jedna od vodećih zvezda pop muzike, mode i kao istaknuti član LGBTQI+ zajednice. Muzičarev zvuk i jedinstven umetnički izraz kroz godine je evoluirao i sazrevao, a rezultat toga je upravo izdanje „Something To Give Each Other“ koje predstavlja trijumfalan novi početak za autora. Inspirisan lepotom ljudske povezanosti, kao i pokretačkim zvukom plesne muzike, publiku je oduševio numerom „Rush“ koja do danas broji 215 miliona slušanja na muzičkim servisima globalno, dok prateći singl „Got Me Started“ jednako dobro napreduje i zauzima visoke pozicije na svetskim top listama. Publika danas konačno ima priliku da čuje sve ono na čemu je talentovani muzičar u prethodnom periodu radio, a ako je suditi po prethodnim izdanjima izvesno je da je veliki uspeh zagarantovan.

Izdanje „Something To Give Each Other“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/TroyeSivanSomethingToGiveEachOther.

Ice Spice, Rema
„Pretty Girl“

Nakon niza uzastopnih hitova, nezaustavljiva hip-hop diva Ice Spice predstavlja novi singl pod nazivom „Pretty Girl“ na kom joj se pridružuje nigerijski muzičar Rema! Romantična numera donosi zarazan afrobit u kombinaciji sa reperkinom dinamičnom lirikom, a uz singl će uskoro biti predstavljen i muzički spot, čiju režiju potpisuju Child i Omar Jones.

Protekla godina predstavlja veliku prekretnicu u karijeri mlade hip-hop umetnice. Nakon vrtoglavog uspeha započetog viralnim singlom „Munch (Feelin’ You)“ usledile su saradnje sa Nicki Minaj na numerama „Princess Diana“ i verziji kultnog singla „Barbie Girl“, koju u originalu izvodi Aqua, pod nazivom „Barbie World“. Reperka je letos predstavila publici svoje debitantsko EP izdanje „Like..?”, koje do danas broji preko 2 milijarde slušanja na muzičkim servisima globalno, a gotovo da se svaki singl našao među top 10 na Billboard top listi, čineći muzičarku jednom od najslušanijih umetnica godine. Prethodna saradnja na reizdanju singla Taylor Swift pod nazivom „Karma“ oborila je rekord na muzičkom servisu Spotify za najslušanije žensko rep izdanje. Ice Spice se za kratko vreme izdvojila kao jedna od najistaknutijih hip-hop umetnica današnjice, a u intervjuu za magazin Variety otkrila je da ne namerava da se zaustavi u skorije vreme. U narednom periodu publika će imati priliku da prati njene nastupe na „Scarlet“ turneji na kojoj će je ugostiti Doja Cat.

Izdanje „Pretty Girl“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/IceSpiceRemaPrettyGirl.

Loreen
„Is It Love“

Dvostruka pobednica prestižnog muzičkog takmičenja Pesma Evrovizije - Loreen danas predstavlja dugoočekivani singl „Is It Love”. Numera donosi introspektivnu liriku koja se bavi temom dualnosti u ljubavnim odnosima, dok muzičarkini impresivni vokali stupaju u prvi plan u moćnom refrenu. Sjajnu muzičku produkciju potpisuje Rami Yacoub, a uz singl je objavljen i magičan visualiser.

„Singl je nastao u momentu kada sam tragala za jasnoćom, to je pesma koja opisuje ljubav koja je veoma duboka, ali istovremeno donosi sa sobom brojne nejasnoće. Neophodno je shvatiti da moramo prihvatiti dualnost života kako bismo bolje razumeli sebe. Distorzija i jasnoća često idu pod ruku i jednako su važne da bismo razumeli dubinu istinske ljubavi kako prema sebi, tako i prema drugima“, izjavila je muzičarka.

Loreen se probila na svetsku muzičku scenu odnevši pobedu numerom „Euphoria“ 2012. godine, a njen nastup do danas važi za jedan od najupečatljivijih u istoriji evrovizijskog takmičenja. Početkom ove godine ona je ponovo očarala gledaoce širom sveta, ovog puta izvanrednom izvedbom numere „Tattoo“, upisavši se istoriju kao prva muzičarka koja je po drugi put odnela pobedu na takmičenju Pesma Evrovizije. Loreen 7. novembra započinje svoju veliku evropsku koncertnu turneju, a publika od nastupa može da očekuje potpuno imerzivno iskustvo.

Izdanje „Is It Love“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/LoreenIsItLove.