Nije do nas, nije do retrogradnog Merkura, ne znamo koga da okrivimo, ali nismo zadovoljni ovim povratkom zime nakon leta koje nam je (pre)uranjeno došlo (i da se razumemo nismo se žalili zbog toga). On the bright side, sada imamo razlog da obujemo čizme koje smo kupili kada su temperature prešle 20 stepeni a pod parolom „trebaće sledeće godine“, vraćamo se žurkama na zatvorenom, idemo u galerije i podržavamo održivu modu.

Prva stanica za zagrevanje nam je Polapola gde danas, dj Yelisaveta pušta muziku za đuskanje. Neonski natpisi na zidu, dobar zvuk i malo etanola je sve što nam je potrebno ovog zimskog petka. Vidimo se na Dorćolu!

Ovog vikenda je konačno događaj koji isčekujemo i pratimo mesecima jer su organizatorke u prorgam utkale mnogo ljubavi i pažnje, a sve to na nama omiljenu temu - održive mode. Festival drugačije mode se ove godine održava u subotu, u Dorćol platzu od 11h do 22h! Očekuje vas fenomenalni celodnevni program, gde će biti predstavljeno 20 domaćh modnih brendova, masterclass sa italijanskom dizajnerkom Flaminijom Saccucci, radionice, izložbe i na kraju žurka! Dođite da se družimo, zagrlimo i podržimo održiviju budućnost mode.

Osim mode, ovog vikenda slavimo i ljubav (i ne ne slavi se ljubav samo u februaru)! U KC gradu je ove nedelje otvorena izložba umetnice Izabele Milanović pod nazivom „Ljubav u KC gradu“. Projekat koji je inicirala umetnička direktorka ovog kultnog mesta, Ljudmila Stratimirović sa željom da 15 godina postojanja nezavisnog kulturnog centra predstavi kroz najlepše priče o ljubavi, susretima, prijateljstvima koja su se ovde desila. Živeo KC Grad, živela ljubav!

Do sledeće vikend šetnje...