Illusions najavljuje veliku žurku 19. aprila, u Hangaru Luke Beograd. Sprema se još jedno magično veče, sa audio-vizuelnom senzacijom i udarnim DJ lineup-om, a svetska poznata imana sa inostrane DJ scene stižu u Beograd: MIND AGAINST i DYZEN, a tu je i domaća podrška NEXIE i ANYA.

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem - da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

MIND AGAINST DJ duo sa Afterlifeetikete, su se na mapi globalne elektronske muzike pozicionirali kao jedan od najtraženijih izvođača, koji nastupaju na najvećim festivalima i u najboljim klubovima. Njihovo međusobno razumevanje se manifestuje u dinamici zajedničkih setova sa veštom selekcijom i miksovanjem, koje će publiku odvesti na nezaboravno putovanje, kroz Melodic Techno i House. MIND AGAINST su duet Alessandro i Federico Fognini, rođeni u Italiji, iz Berlina. Njihov dar za stvaranje emocija kroz sintisajzere i udaračke instrumente u njihovom studiju jedinstveno se prenosi na plesni podijum, gde njihov glatki, pokretni pristup techna, stvara prepoznatljiv i izuzetno moćan zvuk.

DYZEN je muzički mladi italijanski producent, koji kroz muziku želi da ispriča svoju priču. Osnovan 2018. godine, brzo započinje svoj uspon na međunarodnoj elektronskoj sceni.

U stalnoj potrazi za inovacijama, DYZEN ima za cilj da razbije granice između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, podižući svoju muziku na viši nivo, sačinjenu od vibracija i senzacija, koja se harmonično utapa u novu dimenziju, techno ritmičkih struktura do
psihodeličnih i nostalgičnih melodijskih linija. Jasno je da svi izvođači koji pripadaju Afterlife etiketi, su nas do sada impresionirali.

Multitalentovan DJ i producent NEXIE, tvorac Illusions Festivala, je svojim setovima odavno pridobio srca publike, širom sveta. Autentičnim setovima Melodic Techno-a, puni beogradske i regionalne klubove. Poznat je po virtuoznim nastupima te spada u grupu izuzetno talentovanih DJ umetnika sa naših prostora. Njegova muzička saradnja sa internacionalnim svetskim izvođačima, učinila je Beograd potpuno drugačijim, doprinela razvitku i dala novu energiju na muzičkoj sceni, čime se njen dalji napredak i međunarodni ugled još više pojačava. Ono što ga izdvaja jeste, da je uvek korak ispred svih, kada je reč o viziji, kreativnom stvaranju, muzičkoj selekciji i ono najvažnije, uspešnoj relizaciji projekata, već dugi niz godina.

Screenshot 2024-04-16 133817.jpg
Promo 

Intro set će predvoditi ANYA, mlada i perspektivna beogradska DJ-ica, koja svojom muzikom, kombinacijom raznovrsnih žanrova Melodic Techno, Techno i House, polako ali sigurno osvaja muzičku industriju.

Illusions je jedan od zapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, koji predstavlja jedinstven Melodic Techno zvuk. Dovodeći najprestižnije izvođače, kao i impresivnim vizualnim efektima, premašuje rekord, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji Illusions to planira da postavi u 2024. godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions žurkama 2024.

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite gigstix.