Saradnjom vrhunskog japanskog kuvara Ippeia Uemure i glavnog kuvara hotela Milana Čotre, kreiran je meni od šest gangova koji uključuje raznovrsne specijalitete poput svežih nigiri i maki rolnica, kuvanog smuđa, grilovanog telećeg filea i granita od rakije šljivovice.
Pored izvanrednog gastronomskog iskustva, moći ćete da iskusite tradicionalnu japansku tehniku „Ikejime“ za koju umeće ima samo određeni broj vrhunskih japanskih kuvara u svetu. Korišćenjem ove karakteristične tehnike japanski kuvari obogaćuju ukus i teksturu ribe zadržavajući njenu svežinu.
Culinary Crossroads – Serbia meets Japan je jedinstvena prilika za istraživanje harmonije japanske kuhinje i tradicionalnih srpskih jela.
Cena celokupnog gastronomskog iskustva je 45 EUR po osobi i uključuje šest specijaliteta ukombinovanih u posebno kreiran meni. Za rezervacije pozovite +381 11 301 1140, a za više informacija i online rezervacije posetite link Culinary Crossroads - Serbia meets Japan at Metropolitan - Hotel Events and Restaurant festivals in New Belgrade, Belgrade | Events in Hyatt Regency Belgrade: hyattrestaurants.com.
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti