Globalni luksuzni brendovi već neko vreme se bave prazničnim kolekcijama koje ćekupcima omogućiti da provedu kraj 2023. godine na najlepši način. Osim božićnih fashion i home kolekcija, divnih beauty kompleta i adventskih kalendara, ponuda je produžena i na gastro sekciju - i to na koji način!

Naime, Moschino je udružio snage s milanskom poslastičarnicom Martesana za stvaranje čuvene italijanske poslastice - panettonea obloženog zlatnom folijom.

Mnogima omiljena praznična poslastica danas se pravi u mnogo varijanti, od voćnih glaziranih dodataka do čiste čokolade ili jednostavnih bez preliva. Moschino i Martensana stvorili su luksuznu verziju panettonea i zapravo prvi takve vrste - il panettone d'oro.

Moschino napravio savršeni dezert za praznike
Martesana Milano 


Osnivač Martesane Vincenzo Santoro kreirao je panettonesa zlatnim prelivom, upakovan u luksuznu kutiju čineći ovu deliciju savršenim novogodišnjim poklonom. Recept je tajni, a sadrži italijansku kandiranu koricu narandže, grožđa i tahićanske vanile.

Moschinov i Martesanin panettone dostupan je za porudžbinu putem web stranice Martesana i u trgovinama u Milanu, Monzi, Firenci i Rimu za 69 evra.

Moschino napravio savršeni dezert za praznike
Martesana Milano 

Izvor: luxurysociety.hr