Kraj je aprila, što znači da je vreme za još jedan pogled na ono što dolazi na Netflix sledećeg meseca. Kao najpopularniji striming servis, stalno nudi bogat izbor, a mesec maj takođe ima šta da ponudi. U nastavku pronađite pet serija koje ćemo svakako gledati i koje će biti dostupne u narednim nedeljama.

Bridgerton - 16. maj

Ovog meseca stiže dugo očekivana treća sezona, ali tek njen prvi deo. Naime, prve četiri epizode ​​biće objavljene 16. maja, dok će ostale stići tek u junu. Penelope Federington i Colin Bridgerton biće u centru pažnje, a kako sinopsis otkriva, Colin se vraća sa dugogodišnjeg putovanja sa drugačijim izgledom koji mu donosi još veću društvenu popularnost, a u jednom trenutku je obeshrabren kada shvati da je Penelope jedina osoba koja ga je oduvek cenila, više ne doživljava na isti način.

A Man in Full - 2. maj

Zasnovana na istoimenom romanu Toma Wolfea, serija prati tajkuna za nekretnine u Atlanti Charlieja Crockera (Jeff Daniels) koji se iznenada suočava sa bankrotom. Možemo pratiti sukob političkih i poslovnih interesa dok glavni lik brani svoju imperiju od onih koji pokušavaju da iskoriste njegov pad.

Bodkin – 9. maj

To je crna komedija koja prati voditelje podkasta Gilberta i Emmy koji putuju u irski grad Bodkin da istraže nerešeni slučaj nestanka tri osobe. Njima se pridružuje novinar Dove, koji izveštava o njihovom podkastu. Međutim, kada zakopaju malo dublje, idiličan grad prestaje to da bude, a oni otkrivaju mnogo veće i čudnije stvari nego što su mogli da zamisle.

Blood of Zeus  - 10. maja

Druga sezona animirane serije stiže na Netflix u maju. Nakon što je u prvoj sezoni Heron (Derek Filips) saznao da je Zevsov sin i pokušao da spase čovečanstvo od demonske vojske koja želi da uništi svet, u drugoj sezoni pokušava da spase svog brata Serafima (Elias Toufexis).

The 8 Show  - 17. maj

Osam ljudi zarobljenih u misterioznoj osmospratnici učestvuje u primamljivoj, ali opasnoj predstavi u kojoj vremenom zarađuju. Što duže ostaju, više novca zarađuju, a priča se proteže u osam napetih epizoda južnokorejske produkcije.

 Izvor: ELLE/N.K./Storybook