''EMILY IN PARIS'' ODLAZI U LONDON? Donosimo sve o trećoj sezoni omiljene serije

Najavljena je i treća i četvrta sezona popularne Netflixove serije Emily In Paris (oprez, mogući spoileri)!

Profimedia

Bez obzira na to da li ste je gledali iz čiste razonode ili kao 'guilty pleasure', teško da ste uspeli da odolite sladunjavoj i campy privlačnosti hit serije Emily in Paris. Popularna serija u pandemijskim danima uveseljavala gledaoce u 94 zemlje sveta, s preko 107 odgledanih sati u prva 4 dana emitovanja druge sezone, prenosi Variety. Zato je logično očekivati da će mnogi s oduševljenjem dočekati vest da nam predstoje i 3. i 4. sezona!

Nakon što se u prvoj sezoni Amerikanka Emily doselila u Pariz kako bi gradila karijeru u marketingu, a zatim išla na živce većini likova (i gledalaca) svojim stereotipnim shvatanjem života u Evropi, 'ringarde' stilom i sveznajućim stavom, ona se uplela u ljubavni trougao sa svojim komšijom i najboljom prijateljicom.

Foto: Profimedia  Author: Supplied by LMK / IPA Copyright: ©Netflix / Supplied by LMK / IPA Description: USA. Lily Collins, Ashley Park, and Lucas Bravo in the ©Netflix new series: Emily in Paris (2020). Plot: A young American woman from the Midwest is hired by a marketing firm in Paris to provide them with an American perspective on things. Ref: LMK106-J6781-280920 Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets. pictures@lmkmedia.com Software:MomaPIX 6.0 Created: 2020:09:28 23:20:09

U drugoj sezoni takođe nije izostajalo drame. Upoznala je Britanca Alfieja, imala turbulentan odnos s Camille, a čini se da je uspela da smekša i svoju šeficu Sylvie. Završila se na 'cliffhangeru', sa Sylvijinom ponudom da Emily pređe u njenu agenciju i ostane da živi  u Parizu. A hoće li je prihvatiti? S obzirom na vesti o 3. i 4. sezoni bićemo toliko slobodni da zaključimo da hoće, premda ne sumnjamo da će i buduće sezone biti prepune peripetija i kulturalnih nesporazuma.

O samom sadržaju još nije mnogo otkriveno, ali znamo da ćemo osim Lily Collins u novim epizodama gledati i Lucasa Brava aka zgodnog chefa Gabriela, Ashley Park kao Mindy, Camille Razat, ali i likove Sylvie, Luca i Juliana.

Profimedia 

Deo stalne glumačke postave postao je i Lucien Laviscount koji glumi Alfieja, Emilynog dečka 2. sezoni. Kako će se razvijati njihov odnos i znači li to da će Emily u novoj sezoni često odlaziti u London još nije otkriveno, ali tvorac i producent serije Darren Star otkrio je da će se Emily uplesti u ljubavne zavrzlame 'od kojih ga boli glava', kao i da istražuju lokacije u okolini Pariza.

Čini se da nas očekuje još jedna zabavna sezona čije snimanje počinje 3. juna, a biće emitovana verovatno u decembru ove godine.