IZAŠAO JE TREJLER ZA PETU SEZONU SERIJE ''THE CROWN'': Nove epizode prate britansku kraljevsku porodicu tokom 90-ih

Fanovi serije ''The Crown'' imaju razloga za slavlje - konačno je izašao trejler za petu sezonu koja izlazi 9. novembra.

Profimedia

Nakon dvogodišnje pauze stiže nam nova, peta sezona nagrađivane Netflixove serije The Crown (Kruna). Milioni fanova širom sveta imaće priliku da je pogledaju od 9. novembra, a radnja prati dešavanja u britanskoj kraljevskoj porodici tokom 90-ih, između ostalog i smrt princeze Diane i njen odnos s princom Charlesom.

U glavnim ulogama su Elizabeth Debicki (princeza Diana), Dominic West (princ Charles), Imelda Staunton (kraljica Elizabeta II.), Jonathan Pryce (princ Filip), Lesley Manville (princeza Margaret), Olivia Williams (Camilla Bowles) i Khalid Abdalla (Dodi al-Fayed, Dianin partner koji je s njom poginuo u saobraćajnoj nesreći).

Nakon što su prve fotografije likova obišle svet, u četvrtak je stigao dugoočekivani trejler za petu sezonu. Definitivno najupečatljivija scena je ona u kojoj je Elizabeth Debicki rekreirala look princeze Diane u tzv. osvetničkoj haljini. Podsetimo, princeza je u njoj zasijala 1994. na gala večeri u londonskoj Serpentine galeriji, usred medijskog haosa oko Charlesove preljube.