Prošlo je dosta vremena otkako smo poslednji put čuli vesti vezane za jednu od omiljenih nam serija - Bridgerton. I taman kada smo pomislili da će nastavak otići u zaborav, Netflix donosi dobre vesti - trejler treće sezone. Pod nazivom Queen Charlotte: A Bridgerton Story, početkom 2023. vratićemo se u mladost kraljice Charlotte i zaviriti u početak njene ljubavne priče sa kraljem Georgeom III.

Nastavak Bridgertona govoriće o mladoj kraljici Charlotte i njenoj ljubavnoj priči s kraljem Georgeom III.
Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia 

Pretpostavka da će u trećoj sezoni tema biti Benedict Bridgerton, brat viskonta Anthony Bridgertona, kao i njegov odnos sa mladom Sophie Beckett. Naime, treći Bridgerton roman donosi predivnu ljubavnu priču inspirisanu bajkom o Pepeljugi, a ona upravo govori o njima. Ipak, ne bi Bridgerton bio Bridgerton da nam ne donese neočekivani preokret.

Nastavak Bridgertona govoriće o mladoj kraljici Charlotte i njenoj ljubavnoj priči s kraljem Georgeom III.
Liam Daniel/ Netflix/ THA / Hollywood Archive / Profimedia 

U kratkom videu vidimo mladu Charlotte, koju igra India Amarteifio, kako pokušava da se popne na zid pre nego što je zaustavi budući kralj George III, u čijoj je ulozi Corey MyIchreest. Njihov simpatičan razgovor već je osvojio obožavatelje, spremne da uplove u još jednu Bridgerton romansu.

U ovoj fazi, Netflix i dalje ne otkriva zvaničan datum objavljivanja serije, ali ono što znamo jeste da će se verovatno poklopiti sa premijerom još jednog romana Julia Quinn, autorke Bridgertona, a koji će takođe govoriti o ranom životu kraljice Charlotte. 

U nastavku pogledajte trejler.