RIHANNA SE NOVOM PESMOM VRAĆA NA MUZIČKU SCENU: Poslušajte prvi „Lift Me Up“

Globalna muzička zvezda Rihanna se, nakon duge pauze, vraća na muzičku scenu novom pesmom pod nazivom „Lift Me Up“!

Universal Music

Numera je prvi singl sa predstojećeg soundtrack izdanja za film „Black Panther: Wakanda Forever”. Poslednji album „ANTI“ Rihanna je objavila 2016. godine nakon kog se fokusirala na svoj dizajnerski i kozmetički brend, a 2020. je objavila „Believe It” – saradnju na kojoj je učestvovao kanadski muzičar PartyNextDoor.

„Lift Me Up”, koju su zajedno sa muzičarkom napisali dobitnik Oscar nagrade Ludwig Göransson, Ryan Coogler i Temilade Openiyi (Tems), predstavlja emotivnu odu izvanrednom životu i nasleđu koje je za sobom ostavio pokojni glumac Chadwick Boseman. Izlazak kompletnog „Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By“ soundtrack izdanja očekuje se 4. novembra, dok će album „Black Panther: Wakanda Forever – Original Score“, koji je komponovao i producirao Ludwig Göransson, publika imati priliku da sluša od 11. novembra.

Universal Music 

Filmsko ostvarenje „Black Panther: Wakanda Forever“ jedno je od najiščekivanijih bioskopskih premijera ove godine. Za produkciju su bile zadužene poznate filmske kuće – Marvel Studios i Wolt Disney Pictures, a uloge tumače Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira i mnogi drugi. Neverovatnu priču o borbi koju vode Queen Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye i Dora Milaje kako bi zaštitili svoju naciju od svetskih sila koje intervenišu nakon smrti kralja T’Challe režirao je Ryan Coogler, a zvanični početak prikazivanja filma očekuje se 11. novembra.