USKORO STIŽE TREĆA SEZONA "EMILY IN PARIS": Evo šta nas čeka i kog datuma ćemo uživati u novim epizodama

Dobre vesti za sve ljubitelje ove popularne serije: Emily Cooper se vraća!

NETFLIX / Planet / Profimedia

Od završetka druge sezone u decembru 2021., brojni gledaoci jedva čekaju nove nastavke serije 'Emily in Paris' (najavljena je i četvrta sezona!).

Netflix je objavio i datum kada nam dolazi, a mi već znamo neke detalje o novoj sezoni. Dakle, što je do sada otkriveno o sledećoj, trećoj sezoni serije nominovane za Emmy nagradu, popularnoj romantičnoj zabavi koja je postala svojevrsna alternativa (namenjena mlađoj generaciji) danas već legendarnog 'Seksa i grada', čiju režiju potpisuje isti autor, Darren Star.

Profimedia 

Pre svega, gotovo cela glumačka postava se vraća, uključujući Brava kao Gabriela, Camille Razat kao Camille, Ashley Park kao Mindy i Philippine Leroy-Beaulieu kao Sylvie. Lucien Laviscount, koji se pojavio kao Alfie u poslednjoj sezoni, takođe je u trećoj sezoni, što znači da će se Emilyin neuredan romantični život verovatno još više zakomplikovati.

Što se tiče radnje, s obzirom na to da se snimanje odvija u gradu svetlosti, vrlo je verovatno da je Emily ponovo odlučila da ostane u Parizu. Oni koji su pogledali prošlu sezonu setiće se da je završila tako što je morala da odluči hoće li preuzeti višu poziciju u Chicagu ili napustiti kompaniju i raditi za Sylvien butik. To znači da će Emily morati da se nosi s činjenicom da su Gabriel i Camille sada ponovo zajedno – i žive u stanu tačno ispod njenog – osim što ima šefa koji je gotovo prezire.

Profimedia 

A što se tiče datuma izlaska, 'Emily u Parizu' na Netflix dolazi 21. decembra 2022. što znači da ćemo je gledati uz treperavu svetlost lampica s jelke grickajući božićne keksiće... Kakva nas samo poslastica čeka!