Lady Gaga u svojoj Harley Quinn eri: Uz film 'Joker: Folie à Deux', izdaje soundtrack album kao dodatak filmu

Lady Gaga najavila je izlazak albuma 'Harlequin' s muzikom iz filma 'Joker: Folie à Deux'.

WARNER BROS. - Album / Album / Profimedia

Iako je svoju karijeru započela kao muzičarka, poslednjih nekoliko godina Lady Gaga oduševljava u glumačkim vodama, a trenutno svi iščekujemo 'Joker: Folie à Deux' film u kojemu će otelotvoriti lik Harley Quinn uz Jokera - Joaquina Phoenixa.

Podsetimo se, film je premijeru imao na nedavnom Filmskom festivalu u Veneciji gde je osvojio 11-minutni aplauz publike, dok će u bioskope stići četvrtog oktobra.

A čini se da Lady Gaga zaista ulazi u svoju Harley Quinn eru. Nakon što su krenule najave za njen sedmi album i tajanstveni projekt 'LG7', sada je stigla vest o izlasku LG6.5 projekta. Naime, reč je o 'Harlequin' albumu koji izlazi povodom njenog novog filma, ali ne - ovo nije zvaničan sedmi studijski album koji je najavila. Ovo je svojevrsan uvod, soundtrack i popratni album, segment ili samo jedna tačka između njenog šestog albuma 'Chromatica' i onog nadolazećeg, koji bi navodno trebao da izađe u februaru 2025. godine.


Lista pesama sadrži muziku iz filma, kao što su 'Get Happy' i 'Oh, When the Saints' uz neke nove materijale, a sve zajedno broji 13 naslova.

  1. Good Morning
  2. Get Happy (2024)
  3. Oh, When the Saints
  4. World on a String
  5. If My Friends Could See Me Now
  6. That’s Entertainment
  7. Smile
  8. The Joker
  9. Folie à Deux
  10. Gonna Build a Mountain11. Close to You
  11. Happy Mistake
  12. That’s Life

'Harlequin' stiže već u petak 27. septembra.