Ta fotografija je zapalila mreže pre nekoliko godina.

Jer Giseleima karijeru od milion dolara, noge čija dužina neprestano očarava, i da – jedna je od omiljenih Victoria Secret anđela svih vremena. Ali Gisele ima nešto što i mi – voli pizzu! Trenutak kada je u ogrtaču, ispod koga je imala samo svoje zanosno telo, „navalila“ na pizzu u backstage-u pre revije ostao je zapamćen i voljen.

Još jedan Victoria Secret anđeo, Elsa Hosck, izjavila je da je zavisna od pizze i šljokica.

"Ne postoji ništa na svetu što volim više od pizze!“

U januaru 2017. godine, na NBC Golden Globe afterparty, Kendall i Kylie Jenner izabrale su da, pored svih delicija i menija koji je biran danima, jedu – pizzu!

Fotografija na Twitteru pokazala je svetu kako dve sestre ćaskaju ispred švedskog stola u Beverly Hilton Hotelu, uživajući u parčićima pizze.

Da, Kendall i Kylie uživale su ovom kalorijskom obroku sa dijamantima oko vrata i u zanosnim haljinama, i pokazale svima da je „anti-model“ ishrana moguća čak i među modelima.

Pizza - najbolji prijatelj

Žene vole dijamante. I očito pizzu.

Charlotte Palermino, osnivač Nice Paper i bloger o hrani i lepoti iz Bruklina, otišla je korak dalje. Provela je sedam dana samo na pizzi u njujorškim picerijama i – izgubila 2,5 kg. Njeno iskustvo i pizza dijetu podelila je na društvenim mrežema i na sajtu američkog Elle magazina.

Hrskava kora, sveži sastojci i sir koji se neodoljivo topi čine pizzunajboljim i najbržim obrokom i nalazi se na samom vrhu liste „comfort food“.

Brend BigPizza u Srbiji osvojio je potrošače kvalitetom, brzinom dostave i transparentnim poslovanjem i postao lider na domaćem tržištu.

“Pored ulaganja u online platformu koja omogućava jednostavnije poručivanje, konstantno vodimo računa i o kvalitetu isporuke. BigPizza® ima tri prednosti koje je izdvajaju od konkurencije: prosečno vreme isporuke manje je od 30 minuta, isporučujemo kvalitetan i svež proizvod i kontrolišemo kompletno iskustvo potrošača“, izjavio je generalni direktor Marko Mujić.

Slatko slano uživanje

"Na osnovu iskustava klijenata, predstavili smo nove mogućnosti u ponudi i ispratili trendove“, kaže Marko Mujić. Ovo uključuje našu Fresh ponudu pizza i predjela. Brža isporuka značajno povećava iskustvo korisnika i dovodi do učestalijeg naručivanja. Ljudi poručuju u momentu kada su već gladni i brzina isporuke jedan je od ključnih faktora.“

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/