Da li verujete u snove ili mislite da oni postoje samo u bajkama? Da se najčešće ne ostvaruju onako kako želimo i da se samo pojedincima osmehne sreća? Šta biste uradili da vam neko sada da jednu šansu u životu? Zgrabili biste priliku, bez mnogo razmišljanja ili biste prvo morali da analizirate sve razloge „za” i “protiv”? Da li ste od onih koji vole da budu prvi u svemu ili radije birate da ostanete u svojoj dobro poznatoj zoni? Sudeći po izborima koje ste do sada napravili, umete da prepoznate prilike koje su dobre za vas. Znate da se neke šanse pojavljuju retko, kao zvezde padalice na zvezdanom nebu i da, ako ne reagujemo brzo, spazi ih neko drugi i ostvari svoju želju. Dok vi razmišljate, analizirate, pravite različite scenarije u glavi, sumnjate u sebe, neko drugi kaže na prvu "hoću, mogu, želim"! Ona sebe već vidi na vrhu, kao pobednicu, zvezdu u koju svi gledaju s oduševljenjem!

Ako vam kažemo da imate priliku da postanete poznati, da vas čekaju reflektori, šminkeri, fotografi i kamermani, da ćete biti globalna zvezda za koju će svi znati… šta biste rekli?

Da li već osećate uzbuđenje? Vidite sebe na naslovnoj strani? Bravo, to se traži! Energija koja je nezaustavljiva, harizma, spontanost u svakom pogledu, pokretu i osmehu! I ne, ne morate da posedujete talenat. Ne tražimo od vas da budete model savršenih proporcija. Ne morate da budete ekspert za glumu, pevanje ili ples, niti da imate stil za desetku! Ne tražimo savršenstvo.

Uslovi za učešće su da imate minimum 25 godina, da posedujete IQOS 3 duo uređaj i da ste član IQOS loyalty platforme.
Shutterstock 

Potrebno je samo da budete vi, autentični i iskreni, svoji, potpuno otvoreni i naravno dobro raspoloženi! Da volite da se družite i otkrivate nova iskustva! Da budete neko ko živi po svojim pravilima!

Šta je potrebno da uradite kako biste postali svetski poznato lice? Prvo da ispunite 3 uslova- da imate minimum 25 godina, da posedujete IQOS 3 duo uređaj i da ste član IQOS loyalty platforme. Ispričajte nam svoju jedinstvenu priču zbog čega ste se odlučili za IQOS- bolji izbor od nastavka pušenja cigareta. Koji su bili vaši izgovori ranije, a kako su oni postali bolje odluke koje ste doneli zbog sebe i onih koje volite? Kako je to promenilo vaš život, kako se zbog toga sada osećate?

Prijavite se na veliki kasting za učešće u IQOS globalnoj kampanji. Neka vaša priča inspiriše i druge pušače da naprave bolji izbor! Imate mogućnost da upoznate zanimljive ljude, da postanete svetsko lice IQOS zajednice i dobijete nagrade! Prijave traju od 1. do 17. aprila.