Oni su pokazali najveće umeće, elokventnost, originalnost, ali i harizmu i šarm. Osvojili su aplauze svih prisutnih i plasirali se u finale izbora za svetsko lice IQOS zajednice.

Zvezde subotnje večeri na tirkiznom tepihu “Promenade” nisu bile poznate ličnosti, već ljudi za koje bi pridev obični bio neodgovarajući. Jer oni su sve samo ne obični. Među njima ima inženjera, profesora, pijanista, medicinskih radnika, umetnika, šminkera, menadžera, stjuardesa…Oni su jedinstveni jer imaju svoje originalne priče koje su, neposredno i iskreno podelili sa drugima, a na finalno veče došli su raspoloženi, nasmejani, kao da su svi pobednici! Pojavili su se sa širokim osmesima za fotografisanje, ali i sa maštovitim autfitima. Izbor boja, komada, praćenje trendova ili “igranje na sigurno” otkrilo nam je dosta toga o njihovom stilu života, ukusima, navikama, načinu na koji žele da ostave utisak, da se izdvoje od ostalih. Iako su dame brojno prednjačile, muškarci nisu zaostajali po pitanju modnih trendova uopšte, naprotiv- videli smo odela u trendi bojama sezone, zelenoj i ljubičastoj, ali i klasične crno-bele kombinacije. Pojedine dame odabrale su cvetni dezen i trendi topove na jedno rame, druge ženstvene haline, dok su se neke odlučile za svedenost u stilu Francuskinja i pravilo “manje je više”... Pojedini su imali tremu, nisu znali šta ih čeka, a poučeni iskustvom od prethodnog puta, znali su da može da se desi svašta nepredvidivo!

warp_Jelena_finalevent-168 res.jpg
Promo 

Grupa kojoj je mentor bio glumac Milan Marić dobila je ozbiljan zadatak. Trebalo je za kratko vreme da nauče tekst koji će izgovarati dok ih ometaju brojne otežavajuće okolnosti. Prvo su to bile “turbulencije u avionu”. Usledile su salve smeha i aplauzi za najuspešnije. Nakon toga, na red je došla “igra ogledala”, tokom koje su takođe glumili, ali i u isto vreme pratili pokrete svog para u igri. Neki su svoj tekst izgovarali i na španskom, a svaka spontanost i improvizacija nagrađeni su ovacijama! Milan Marić nije krio svoje zadovoljstvo.

Za to vreme, kod Jasmine Vukašinović sve je bilo u znaku hedonizma! Svi su nosili povez oko očiju, a gastronomska ekspertkinja im je servirala različite kombinacije ukusa, vešto zamaskirane začinima, a zadatak je bio da prepoznaju sastojke.

warp_Jelena_finalevent-91 res.jpg
Promo 

Kada su skinuli poveze, mnogi su shvatili da ih je čulo ukusa prevarilo! Nakon uspešno završenog prvog zadatka, trebalo je da pokažu svoje kulinarsko umeće, ali i umetnički dar, koristeći različite nadeve, začine i prelive. Neki su napravili savršene kombinacije naizgled “nespojivih ukusa” poput slanine, džema i preliva od limuna, dok su se drugi držali sigurnih aduta. Jasmina je bila prezadovoljna: “Ovo je sjajno, posnosna sam na sve vas! Volela bih da nastavimo druženje na radionici koju ću organizovati u svom restoranu!”

warp_Jelena_finalevent-196 res.jpg
Promo 

Kod didžeja Kristijana Molnara grupa se zabavljala pokušavajući da miksa muziku na zadati ritam. Onda je usledio teži zadatak- svi su stavili slušalice i pokušali da pogode pesme nakon prvih nekoliko taktova… Neki su pokazali i zavidni pevački talenat! Najzabavnije je bilo kada su dobili zadatak da plešu uz muziku na zadatu koreografiju….
Nakon svih završenih zadataka, žiri je odabrao 15 kandidata koji su imali 60 sekundi da na bini ispričaju svoje jedinstvene IQOS priče. Svi su bili iskreni i spontani, neki su uspeli i da nasmeju sve prisutne i dobiju ovacije, a žiri je shvatio da će imati težak zadatak.

Nakon finalnog predstavljanja, za najuži izbor kastinga za lice IQOS zajednice izabrani su: Tijana Ristić, Natasa Stanojević Lazarević, Nikola Alempijević, Ivana Novaković, Marija Žižović, Suzana Grujić, Tamara Aleksić, Anastasia Lapčić, Sandra Petrović, Dijana Knežević.

Promo Pogledajte ko ima priliku da postane lice svetske IQOS kampanje!