Ljubitelji "Bridgertona" spremite se! Konačno je otkrivena radnja treće sezone i jedno je sigurno - fokus je na paru koji je odavno trebalo da dobije svojih 5 minuta.

Naime, Netflix je još 13. aprila 2021. godine potvrdio da će "Bridgerton" sigurno dobiti i treći i četvrtu sezonu, a prva koja je otkrila detalje zapleta bila je Simone Ashley koja igra Kate Sharmu i koja je potvrdila da iako su nakon dugog natezanja i komplikacija sa porodicom ona i Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) uplovili u mirnu luku, njihova priča tek počinje, ali nisu jedini.

Radnja druge sezone Bridgertona vrtela se oko Kate Sharme i Anthonyja Bridgertona.
Profimedia 

O svemu je na Instagramu progovorila Nicola Coughlan, odnosno Penelope Featherington, poznatija kao Lady Whistledown.

"Kao što je to radila Lady Whistledown i ja sam već duže vreme čuvala veliku tajnu… ali definitivno mogu da vam kažem da će se će treća sezona Bridgertona biti u znaku Colinove i Penelopine priče", napisala je glumica na Instagramu.

Kreatori serije "Bridgerton" potvrdili su da se u ovoj sezoni neće toliko oslanjati na radnju knjiga, te da su izennađenja uvek moguća, a i u trećoj sezoni gledaćemo dobro poznate likove.

Da li postoji trejler za sezonu 3 i da li se zna konačni datum?

Za sada još uvek ne postoji trejler, a iako nije zvanično potvrđeno, ukoliko pratimo dosadašnje premijere, nova sezona "Bridgertona" trebalo bi da počne na proleće ili leto sledeće godine.

Screenshot/Youtube Saznajte više o mladoj glumici.