BITI SAVRŠEN JE DANAS IMPERATIV…Ali mi ne igramo po tim pravilima.

Savršena putovanja, tanjiri, garderoba, savršeni parovi, žene i muškarci koji postižu sve u toku samo jednog dana. Šarene salate, porculanski tenovi, fitnes kraljice i super mame (spisak je beskonačan) su naizgled svuda oko nas.
I čemu sve to? Da budemo iskreni, “iza zatvorenih vrata” stvari su potpuno drugačije.

SVI STALNO MULTITASKUJEMO I TREBA NAM PROIZVOD KOJI PRATI NAŠ RITAM!

Kako imamo sve manje vremena, uvek smo u potrazi za brzo spremljenim obrokom, koji se savršeno lako konzumira, a ima puno benefita.

Često nas mrzi da u torbi nosimo jabuke, banane ili borovnice, a nekad imamo želju za papajom ili mangom koji nisu uvek dostupni u marketima.

nutrino sok
nutrino 

Zdrave užineNutrino Lab u fantastičnom pauč pakovanju raznih boja, sada nam omogućavaju da samo odvrnemo čep, skviZZnemo i uživamo u jedinstvenim voćnim kombinacijama i omiljenim ukusima, bilo da je to jabuka, mango, papaja, banana, breskva, borovnica, višnja, cvekla... bez obzira gde se nalazimo, jer staju u svaku torbu. I bez brige, sadržaj ne može da se prospe tako da uvek možemo da ih ponesemo na sastanak, trening ili da konzumiramo u pokretu.

Za užinu ne postoji pogrešno vreme, a ukoliko je još i zdrava, onda znamo da radimo pravu stvar za sebe i svoj organizam, naročito ako uzmemo u obzir da je jedno pauč pakovanje Nutrino Lab voćne užine ekvivalent jednoj čaši blendiranog voća. Voćne kombinacije razbijaju monotoniju, totalno su cool i pružaju zadovoljstvo zbog kojeg nema kajanja, jer svako pakovanje sadrži 100% voća i povrća, nema aditiva, šećera, niti glutena.

nutrino užina
nutrino 

Sjajno dizajnirana ambalaža je tu da sačuva dugotrajnu svežinu, miris i sve nutritivne vrednosti voća i povrća, a njene boje će se savršeno uklopiti uz svaki stajling.

Drage dame, Nutrino Lab 100% voćni snack vas podržava da budete jake, iskrene, autentične i originalne u svakom trenutku, gde god da se nalazite.

SkviZZnućete kada ih vidite, a posebno kada ih probate.

Videćete, to će biti ljubav na prvi skviZZ!