Svako od nas svojom posebnošću oslikava i obogaćuje zajednicu, u kojoj lepota nema jedan oblik, već se ističu i slave različitosti po kojima smo jedinstveni – poruka je koja opisuje novu, limitiranu kolekciju glo aksesoara i uređaja za zagrevanje duvana, čiji dizajn potpisuje čuveni italijanski magazin Toiletpaper.

Ekskluzivna kolaboracija brendova glo i Toiletpaper slavi autentičnost, kroz igranje jarkim bojama i grafičkim elementima, u okviru četiri dizajna na glo HYPER X2 aksesoarima i uređajima, koji su svaki za sebe jedno malo umetničko delo. Universe, A matter of Taste, Under The Same Sun, Uni(ci)ty Makes Strength – originalni su nazivi radova Toiletpaper umetnika koji krase ovu glo kolekciju. Sjajna vest je i da će punoletni korisnici glo uređaja imati priliku da učestvuju u nagrađivanju na Instagram profilu glo_srbija i osvoje set ovih autentičnih aksesoara, u dizajnu po njihovoj želji. Zato, budite brzi i ukoliko budete imali sreće, možda baš vi osvojite jedan od pet setova nagrada.

glo x Toiletpaper aksesoari.jpg
Promo 

Toiletpaper koncept je nastao pre 13 godina, sa idejom da autori publici prikažu proces kreativnog stvaralaštva. Pored štampanog izdanja, Toiletpaper je postao i omiljena online destinacija umetnicima širom sveta, pre svega zbog izložbe animiranog video sadržaja koji kombinuje nadrealne slike veselih boja, optičke iluzije i dvosmisleni narativ.

 UPOZNAJTE TOILETPAPER UMETNIKE

Antonio Kolomboni, ilustrator i umetnički direktor poznat po stvaranju apstraktnih portreta ljudi koristeći grafičke module, kreirao je HYPER X2 Universe. Simbole povezanosti i jedinstva koje je želeo da prenese kroz svoj rad, prikazao je pomoću planeta i galaksija koje čine njegov savršeni Univerzum.

glo x Toiletpaper_Universe.jpg
Promo 

Emili Eldridž, umetnica koja stvara murale inspirisane modom i pop kulturom, autorka je HYPER X2 A matter of Taste, pokazujući da, iako nam se ukusi razlikuju, svima nam je zajednička sposobnost da se izrazimo na način na koji želimo i tako budemo originalni i svoji.

glo x Toiletpaper_A Matter of Taste.jpg
Promo 

Ilustratorka Kamila Falsini, kreira minimalističke zidne crteže u jarkim bojama, i upravo je ona bila zadužena za treći dizajn, HYPER X2 Under The Same Sun. Razdvojeni cvetovi su samo to – izolovani cvetovi, ali kada se spoje u jedan vrt, stvaraju prelepu, šarenu harmoniju. Što je cveće raznovrsnije, to je vrt lepši.

glo x Toiletpaper_Under the Same Sun.jpg
Promo 

Četvrti dizajn HYPER X2 Uni(ci)ty Makes Strength delo je umetnice Sare Alonso Martinez, koja nam poručuje da budemo svoji, neponovljivi i jedinstveni jer lepota i snaga leže u našim različitostima.

Predstavljena Toiletpaper kolekcija, u limitiranom izdanju, nastavak je glo HYPER X2, najnaprednije serije uređaja za zagrevanje duvana iz kompanije BAT. Unapređen dizajn, inovacija u vidu BOOST dugmeta za aktiviranje istoimenog modela rada, kao i unapređena LED dioda na vrhu uređaja, ključne su karakteristike HYPER X2 modela. Kao i njegovi prethodnici, ne sagoreva duvan, na temperaturi od 250°C u STANDARD i 260°C u BOOST modu, proizvodeći manje štetnih sastojaka u odnosu na konvencionalne cigarete, bez katrana, dima i pepela.