Često se kaže da februar predstavlja „mesec ljubavi”, a kako se bliži i najromantičniji dan ovog perioda, vreme je da isplaniramo kako ćemo ga provesti sa voljenom osobom. Možete organizovati poseban romantični izlazak, rezervisati sto u omiljenom restoranu ili ipak prirediti večeru kod kuće sa svećama i omiljenim jelima. U svakom slučaju, romantičan film nakon večere je nezaobilazan, posebno ukoliko se gleda u bioskopu za dvoje koji vrlo lako možete organizovati kod kuće, u omiljenom kutku dnevne sobe. Sve što vam je potrebno je Samsung The Freestyle projektor 2. generacije i film, naravno.

Zašto baš The Freestyle?

Pre svega, dimenzije ovog projektora su minimalne, slika i zvuk koje proizvodi su na najvišem nivou kako bi doneo vrhunsko iskustvo u prikazivanju omiljenih video i zvučnih prikaza, pa je samim tim ovaj projektor nezaobilazni alat za pravljenje bioskopske atmosfere u kući i najromantičniji Dan zaljubljenih za vas dvoje.

Drugo ime mu je „funkcionalnost“

Koji god film ili seriju da izaberete, kvalitet reprodukcije je zagarantovan uz pomoć vrhunskih karakteristika poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i nivelisanja (auto-level) koje pokreću vodeće tehnologije u industriji. Navedene karakteristike omogućavaju uređaju da automatski prilagodi svoj ekran bilo kojoj površini, pod bilo kojim uglom za savršeno proporcionalni prikaz. Nadalje, opcija automatskog fokusa (auto-focus) pruža kristalno čist prikaz na svim površinama i pod svim uglovima do 100 inča veličine. Kada se koristi kao projektor za prikazivanje sadržaja, The Freestyle je moguće iskoristiti za stvaranje svetlosnih efekata zahvaljujući ambijentalnom načinu rada, te prozirnom poklopcu sočiva, pa tako možete za ovaj dan napraviti odličnu atmosferu. Na osnovu svega toga, vaš sadržaj će biti prikazan uz odličan kvalitet slike, a vaša dnevna soba će postati najlepša bioskopska sala kojoj ćete se stalno vraćati.

Kako provesti Dan zaljubljenih kod kuće kao u privatnom bioskopu
Promo 

Možete ga postaviti bilo gde

The Freestyle projektor je mali, lako prenosivi uređaj koji teži svega 830 grama, što vam omogućava da ga pomerate i prenosite iz sobe u sobu, pa tako vaš bioskop za dvoje može biti u spavaćoj, dnevnoj sobi, ali i u bilo kom drugom prostoru u kom se osećate prijatno. Za razliku od konvencionalnih projektora, njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stepeni, pružajući korisnicima prikaz visokokvalitetnog video sadržaja bilo gde. Automatskim nivelisanjem ekran je neprekidno prilagođen svakoj površini – uključujući podove, zidove, stolove ili bilo šta drugo što bi moglo da posluži u ove svrhe.

Tu je da vas zabavi

Osim za prikazivanje kvalitetne slike, Samsung Freestyle projektor je moguće iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik koji analizira muziku i prema rezultatima stvara vizuelne efekte koji se projektuju. Ovaj projektor omogućava čist i dublji bas bez distorzije, kao i širenje zvuka od 360 stepeni za zvučno iskustvo visokog kvaliteta. Takođe, nećete morati da brinete o tome da The Freestyle postavite isključivo u blizini utičnice, jer je on kompatibilan sa eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više. Ovo je prvi prenosni ekran u svetu koji može biti spojen na utičnicu za svetlo bez potrebe za dodatnim kablovima, uz tradicionalno spajanje na zidni utikač za struju.

Jedno je sigurno, uz ovakvu atmosferu i novi način gledanja filmova sa voljenom osobom, ovaj Dan zaljubljenih će definitivno biti jedan od najlepših. Izaberite film, udobno se smestite i prepustite se spoju omiljenih kadrova i moćne tehnologije.

Više informacija o The Freestyle projektoru možete pronaći na linku.