Roditeljstvo je veliki posao, a jedan važan deo toga je odabir prave hranu za vaše malo dete. Nije samo u pitanju ono što je jednostavno i zdravo; danas roditelji takođe žele hranu od brendova koji vode računa o odgovornom poslovanju.

Zašto je poverenje važno

Roditelji žele brend kome mogu da veruju - onaj koji učestvuje kao prijatelj u njihovoj avanturi roditeljstva. Žele onaj brend koji obećava više od samo dobrih sastojaka; koji obećava da će biti brend na koji se roditelji mogu osloniti.

Transparetan pogled na stvari

Kada biramo hranu za naše najmlađe, važno je znati šta se nalazi unutra. B Corp sertifikovane kompanije shvataju ovo ozbiljno. Brinu se da svaki sastojak bude odabran na dobar način, obrađen na način koji je prijateljski prema Zemlji, i spakovan u ambalažu koja ne šteti planeti. To nije samo obećanje; to je način da roditeljima kažu da je ono što daju svojim najmlađima napravljeno sa pažnjom.

B Corp sertifikovane kompanije dele priču o tome kako prave svoju hranu - od samog početka do kraja. Ovo pomaže roditeljima da donose pametne izbore o hrani koju daju svojim mališanima, čineći ih sigurnijim u vezi sa izborima koje prave.

Jedno slovo kao znak

Slovo 'B' u B Corp označava da je kompanija prepoznata po tome što čini dobre stvari za svet. Prati stroga pravila da bi postupala dobro prema ljudima i planeti. Odabrati brend iz B Corp kompanije znači izabrati partnera u roditeljstvu koji brine o tome da stvari budu urađene na ispravan način.

Brendovi kojima možete verovati

Imati dobrog partnera u roditeljstvu znači birati za vaše mališane brendove koji brinu. B Corp sertifikovane kompanije, poput Nutricije, sa svojim brendovima poput Aptamila, Bebelaca i Milupe, ne bave se samo ishranom; staraju se i o tome da budu pouzdan prijatelj u avanturi roditeljstva. Roditeljstvo postaje sigurnije i informisanije putovanje uz podršku brenda koji se trudi da radi ispravne stvari.