Veliki povratak Adele na evropski kontinent izazvao je veće uzbuđenje nego što je iko mogao da predvidi.

Nedavno je Evropu uzdrmala vest da će Adele, koja je prethodnu godinu provela na turneji u Las Vegasu, konačno napustiti svoju komfor zonu i ovog avgusta održati četiri koncerta u Minhenu. Međutim, zbog ogromnog interesovanja publike koja je spremna da dođe iz svih krajeva evropskog kontinenta, pre tri dana su dodata još četiri posebna datuma. Ovaj neočekivani potez izazvao je potpuni haos, uključujući nagli pad LiveNation-a i zvanične web stranice Adele, na koju se prijavilo preko 2.2 miliona ljudi. Kao rezultat toga, pre nekoliko sati su objavljena još dva dodatna datuma.

Adele će zbog prostornih kapaciteta koncerte držati na otvorenom, a za nju će u Minhenu biti izgrađena posebna otvorena arena koja će imati kapacitet od 80 hiljada ljudi. Organizator koncerta LiveNation je nedavno podelio kako će izgledati dotična arena sa svim svojim sektorima i ogromnim pozornicama koje povezuju dugačke piste po kojima će Adele definitivno, na svoj ekspresivan način i svojim ogromnim hitovima, publiku nasmejati raznežiti, nasmejati i rasplakati nebrojeno puta. Po trenutnim predviđanjima, Adele će u Minhenu gledati 800 hiljada obožavatelja.

Po nezvaničnim informacijama nemačkog portala Musikexpress, karte za ovaj neponovljivi spektakl će koštati od 80 do 450 evra, u zavisnosti od pozicije, a u prodaji su od danas.

 Izvor: ELLE/T.Đ.