Ako razmišljate o tome kako na Dan Zaljubljenih da impresionirate svoju bolju polovinu, a da pritom ne putujete daleko, predlažemo vam da isplanirate noćenje u beogradskom hotelu Crowne Plaza i uživate u romantičnoj večeri za dvoje u restoranu Prime.

Očekuje vas penušava dobrodošlica, mirisne ruže, zanosne note benda Acoustic Koncept i romantična večera od četiri sleda specijaliteta pripremljenih s ljubavlju.

Šef kuhinje Prime-a restorana, Bojan Lacmanović Magi za tu je prigodu odabrao najfiniju selekciju delicija poput: pečenih telećih leđa sa listićima tartufa i Porto vinom, file tune i file lososa sa džemom od čeri paradajza, kao i hrskava salata sa avokadom, burata sirom, listovima karpaća i čipsom od slatkog krompira.

Gala večeru zaokružuje prigodan dezert našeg Pastry čarobnjaka Petra Žuljevića: Srce od bele čokolade sa višnjama uz koji ćete se iznova zaljubiti!

CP 0029 small.jpg
Milos Vucicevic/Milos Vucicevic 

Nastavite slavlje uz zavodljive koktele Spank Me! i Boulevard u Riddle baru, u kosmopolitskom ambijentu sa pogledom na grad, a potom rasplamsajte strasti i provedite najdivnije trenutke u udobnosti Crowne Plazine sobe.

CP 0024 crop.jpg
Milos Vucicevic/Milos Vucicevic 

Prepustite se ukusu slatke dobrodošlice i nazdravite ljubavi uz vrhunski penušavac, a jutro dočekajte uz selekciju privlačnih jela za doručak u sobi ili u restoranu Dining. Očekuje vas bogat izbor toplog, hrskavog peciva, bogata selekcija salata, delikatesa i sveže pečenih kroasana. Dan zaokružite uživanjem u Saruna wellness centru gde vas očekuje masaža za dve osobe i opuštanje u Spa centru sa navećim bazenom u gradu!

IMG_8172.jpg
Promo 

*Ljubavni jelovnik biće na meniju od 14tog do 18tog februara!

Za sve informacije i rezervacije, molimo Vas pozovite: +381 11 2204004