Iako subjektivni osećaj kaže proleće je već tu, kalendar kaže – sačekajte još 40 dana...U isčekivanju i kalendarskog proleća koristimo sunčane dane, upijamo vitamin D i krećemo u još jednu vikend šetnju (P.S. dovoljan vam je samo mantil).

Odlučili smo da preskočimo petak jer za vas u subotu imamo i dnevni i noćni program! Preko dana ne propuštamo otvorena vrataNarodnog pozorišta i priliku da vidimo gde nastaje magija! Kroz vođene ture u dva termina (10h i 12h) imaćete priliku da se popnete na scenu, zavirite u garderobe i vidite pozorišni bife. Vidimo se s druge strane kulisa!

Subotu veče smo (davno) rezervisali za Stray Dogga i njegov jedinstveni koncept storytellinga koji će se održati u Kući umetnica. Ovo je prilika za upoznavanje autora, otkrivanje zanimljivosti o tome kako nastaju pesme i uživanje u jednom od najlepših domaćih vokala. Čuli smo da su karte rasprodate, ali navijamo za vas (svakako vredi prošetati do Kuće umetnica).

Iako jedna od novogodišnjih rezolucija jeste – manje slatkiša, ove nedelje ne možemo da odolimo posebnoj kolekciji čokolada povodom Dana zaljubljenih u Valentini i karanfilu. Bilo da ste zaljubljeni ili ne, kada vam kažemo su u pitanju čokolade sa prosekom, jagodama i malinama... emotivni status će vam biti manje važan. U okviru Love Weeka u toku nedelje vas očekuju i dve filmske projekcije. Vidimo se na Dorćolu!

Do sledeće vikend šetnje...