Uživajte u gurmanskim senzacijama u otmenom ambijentu restorana Prime, gde vas do 15. januara očekuje dobrodošlica uz šampanjac i raskošna praznična večera od četiri sleda po izboru Bojana Lacmanovića, šefa kuhinje istančanog ukusa čiji tim priprema najfinije delicije kao što su teletina sa kremom od tune, njoke Aglio & Oglio, juneći file sa sosom od guščije džigerice, uz koje se poslužuje odabrano vrhunsko crveno i belo vino.

Teletina sa kremom od tune.jpg
Promo foto 

Juneći fle sa sosom od guščije džigerice.jpg
Promo foto 

Glavni šef poslastičarnice, Petar Žuljević, za sve sladokusce je pripremio Ukras - sočnu, aromatičnu poslasticu, koji budi ljubav na prvi zalogaj!

Ukras dezert.jpg
Promo foto 

Razmazite svoje najmilije, nagradite kolege i zahvalite svojim poslovnim partnerima i prijateljima jedinstvenim poklonom. Kolekcija Crowne Plaza poklona uključuje božićne kolače, raznolike etno suvenire, grafiku grada Beograda, liciterska srca, kao i Crowne Plazinu legendrnu Ana tortu.

Prepustite se neodoljivim koktelima 30 i 31. decembra, kao i prvog dana januara Nove Godine na novogodišnjem matineu u Novom Baru, gde vas svaki dan od 18:30h do 22.30h čeka odlična atmosfera uz DJ-a i zvuke disko popa i funka.

Crowne Plaza Shop.jpg
Promo 

Selekcija Gin tonic koktela po specijalnom popustu od 10% za sve posetioce. Opustite se u prazničnom ugođaju Beograda uz 15% popusta za Festive vikend paket do 15. 01.2024. U cenu novogodišnjeg paketa je uključeno: noćenje u novim, udobnim sobama hotela Crowne Plaza, bogati praznični bife doručak i korišćnje pogodnosti Spa i fitness centra Saruna sa najvećim bazenom u gradu.

Crowne Plaza King Room.jpg
Promo foto 

Za sve informacije i rezervacije, molimo Vas pozovite hotel Crowne Plaza: +381 11 2204004.