Ovog vikenda nema posebnog plana i programa, cilj je jedan i jasan – zabaviti se! Petak i subotu rezervišemo za beauty sleep i odmor, a u nedelju krećemo (dug) put matinea! Krenite sa nama, hit me baby one more time!

Šetnju krećemo ležerno i prvo svraćamo do Malog Praga, ušuškanog bistroa na Savskom Vencu koji je veoma brzo od svog otvaranja postao „it place“, a gde je prednovogodišnji warmup krenuo već u petak, tako da u nedelju očekujemo usijanu atmosferu!

Dešavanja u Beogradu za vikend od 29 do 31 decembra 2023
unsplash / pilip sukhenko 

Dalje nastavljamo do koktel bara Yetset Belgrade u Svetogoskoj (nekadašnja „Diskoteka kod Laze“), gde vas čeka fontana „Negroni“, duh Paiza dvadesetih godina prošlog veka, „gledalište“ sa pozorišnim kulisama i odlična selekcija koktela! Rezervacije su poželjne ali nisu neophodne.

Dešavanja u Beogradu za vikend od 29 do 31 decembra 2023
unsplash / billy huynh 

Sledeća (i nezaobilazna stanica) nam je omiljeni social club, hotel Pavilion gde je za dobar provod zadužen Marko Louis i St. Louis bend! (Nemamo ništa više da dodamo, vidimo se u Pavilionu).

Dešavanja u Beogradu za vikend od 29 do 31 decembra 2023
unsplash / karol chomka 


..i žurka se nastavlja, kako drugačije nego u Silosima! Kako sami najavljuju, čekaju vas zalogajčići, mehurići i naslađa muzika. Muzički duo su lepršava Aleksandra Duende i maestro Spacewalker koji vas vode do zvezdanih zvuka. Žurka traje do 20h, što vam ostavlja taman dovoljno vremena da zamislite the želju kada sat otkuca ponoć!

Toliko od nas, Santé!

Šetamo se i u novoj godini!