Glumica Lindsay Lohan uskoro će se pojavitiu svom novom romantičnom filmu na Netflixu pod nazivom Irish Wish. Ovaj film označava drugi deo njene kreativne saradnje sa ovom platformom i obećava savršenu kombinaciju sreće, romantike i magičnih elemenata. Lindsay tumači lik Maddie Kelly, skromne urednice knjiga koja kreće na put samopronalaženja u potrazi za ljubavlju.

Film je zamišljen kao spoj naslova "Freaky Friday" i "Just My Luck", a isprepleten je temama ličnog osnaživanja i zastupanja vlastitih interesa. Rediteljka Janeen Damian već nam je poznata kao autorka drugog Netflixovog romantičnog filma sa Lohanovom, "Falling for Christmas", božićnog hit-naslova o kom smo već pisali. Uzbuđeni? Evo svega što znamo o "Irish Wish"!

Ko je deo glumačke ekipe?

Pored Lindsay Lohan, u ovom filmu igraju i Ed Speleers (You, Downton Abbey), Alexander Vlahos (Outlander, Sanditon, Versailles), Jane Seymour (The Kominsky Method, Wedding Crashers), Elizabeth Tan (Emily in Paris, The Singapore Grip) i Ayesha Curry (About Last Night, A Black Lady Sketch Show).

O čemu se radi u filmu "Irish Wish"?

Irish Wish ističe važnost samopronalaženja jednako kao i romantičnog partnerstva. Evo punog sinopsisa sa Netflix-a: "Kada ljubav njenog života zaprosi njenu najbolju prijateljicu, Maddie stavlja svoja osećanja po strani kako bi bila deveruša na njihovom venčanju u Irskoj. Danima pre nego što par treba da se venča, Maddie izgovara spontanu želju za pravom ljubavlju. Maddie ubrzo shvata da je njena prava srodna duša neko sasvim drugi."

 Lindsay je izjavila kako ju je ovaj projekat privukao delom i zbog toga što se njen lik razlikuje od onih koje je igrala u prošlosti. "Važno je staviti sebe na prvo mesto i znati svoju vrednost", dodala je. "Ako znate da zaslužujete bolje, idite za tim i ostvarite to."

Kada će film biti objavljen?

"Irish Wish" će biti dostupan na Netflixu 15. marta.

Izvor: ELLE / N.K.